A intrat cu maşina direct în magazin!

Ultima actualizare:

    Ion Oprea, 28 de ani bărbatul voia cu orice preţ să-şi înduplece fosta soţie să se întoarcă la el.
Ion Oprea, 28 de ani bărbatul voia cu orice preţ să-şi înduplece fosta soţie să se întoarcă la el.

Rănit în dragoste, un bucureştean a vrut să se răzbune pe fosta soţie şi a intrat cu maşina în supermarketul unde lucrează femeia. Nu a reuşit să-şi impresioneze fosta parteneră, dar s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Ca şi în cazul masacrului de la Perla, bărbatul voia cu orice preţ să-şi înduplece fosta soţie să se întoarcă la el. Doar că, de data aceasta, "arma" soţului disperat nu a mai fost un pistol Glock, ci doar maşina sa. Deşi divorţaţi de patru luni, Ion Oprea (28 de ani) nu accepta ideea despărţirii. A tot încercat să se împace cu ea, dar strădaniile lui au fost în zadar.

Duminică seara- Aşa arăta magazinul după ce bărbatul furios a intrat cu maşina în vitrină

simeon stalpnicul png

Aşa că, duminică seară, a mers la serviciul fostei soţii, să stea de vorbă cu aceasta. Însă s-a supărat teribil atunci când femeia i-a spus că nu poate să-i facă pe plac, pentru că este la serviciu. Angajată a unui supermarket din zona Piaţa Gorjului, din Militari, tânăra a rămas în incinta societăţii. Oprea s-a enervat atunci, s-a urcat la volanul maşinii, un Mitsubishi Colt, şi a intrat cu maşina în vitrina magazinului. Dincolo de geam se afla raionul de gastronomie, iar în momentul respectiv nici o anagajată nu era în dreptul ferestrei.

Luni dimineaţa- Geamul distrus a fost mascat cuun placaj uriaş

simeon stalpnicul png

"Am auzit o bubuitură zdravănă. Nu m-am dus să văd ce s-a întâmplat, dar am auzit că un bărbat băut s-a certat cu nevasta şi de supărare a intrat cu maşina în magazin. Cică, abia se mai ţinea pe picioare", ne-a spus o angajată a unei shaormerii din zonă.

Ion Oprea a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice. El a fost dus şi la IML, pentru recoltarea probelor biologice. Imediat după incident, le-a declarat poliţiştilor că "nu e mare lucru" ce a făcut şi că stricăciunile le poate rezolva cu 1.000 de euro.

Masacru la coafor: doi morţi şi şase răniţi

Pe 5 martie, întreaga ţară era şocată de gestul poliţistului Gheorghe Vlădan (53 de ani), şofer la Policlinica MAI. Aflat în divorţ de soţia sa, Florina (47 de ani), acesta încercase din răsputeri să se împace cu femeia.

simeon stalpnicul png

Neavând nici o şansă, după numeroase încercări, Vlădan a intrat înarmat în coaforul Perla, locul de muncă al Florinei, şi şi-a descărcat pistolul. Soţia sa şi casiera unităţii au murit pe loc, iar alte şase persoane, clienţi şi angajaţi, au fost rănite. Gheorghe Vlădan se află în arest şi este judecat pentru omor calificat şi deosebit de grav şi pentru tentativă la această faptă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net