Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România! Adoptă o mamă!

Ultima actualizare:

SUNT MIRELA RETEGAN ȘI, DE CINCI ANI, AM ALES SĂ AM GRIJĂ DE MAMELE CARE AU NEVOIE DE AJUTOR! Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România! Adoptă o mamă!

Pregătește un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată! Ambalează frumos pachetul și scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama pe care vrei să o ajuți.

Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce... Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate., declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Sunt femei care au nevoi greu de imaginat pentru majoritatea dintre noi. Visul acestor mame eroine este să aibă lucruri pe care nu și le pot permite: o haină, o eșarfă, o poșetă sau o pereche de pantofi comozi.

Pachete se trimit de oriunde din țară, la adresa:

S.C. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, Strada Intrarea Tudor Ștefan 57, București. Persoana de contact: Andrea Bartha - 0728143168.

Foarte important! Trimiteți pachetele voastre prin intermediul curierului (nu prin Poșta Română), până cel târziu 3 martie 2020.

Ca și anul trecut, s-au alăturat campaniei oameni extraordinari, care se implică și care au sărit să ajute. Adoptă o mama! Se desfășoară în mai multe orașe din țară și străinătate. Printre orașele care au intrat în campanie se numără: Arad, Sibiu, Brașov, Botoșani, Craiova, Cluj Napoca, Satu Mare, Timișoara, Chișinău, Bruxelles.  Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe www.mirelaretegan.ro.

ADOPTĂ O MAMĂ!

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net