Întors din morți după Colectiv, unul dintre răniți rememorează tot

Ultima actualizare:
63 de persoane au pierit în tragedia de la Clubul Colectiv
63 de persoane au pierit în tragedia de la Clubul Colectiv

Bogdan Moleșag, cameraman la Prima Tv și toboșarul trupei “Up to Eleven”, a rememorat întâmplările din noaptea neagră de la Clubul Colectiv (30 octombrie 2015), în exclusivitate pentru Prima Tv. Aflat în localul cu pricina în seara tragediei, Bogdan a fost unul dintre cei mai grav răniți, dar a reușit să supraviețuiască.

Bogdan (29 de ani) a fost transferat în 7 noiembrie 2015 de la Spitalui Sf. Ioan la o unitate medicală din Bruxelles, Belgia. Deși a fost resuscitat de mai multe ori, tânărul a luptat cu toată forța pentru a se întoarce printre cei vii.


    63 de persoane au pierit în tragedia de la Clubul ColectivFoto: arhivă Click!
63 de persoane au pierit în tragedia de la Clubul ColectivFoto: arhivă Click!

Rănitul din Colectiv le-a oferit colegilor săi de la Prima Tv un interviu emoționant și cutremurător, citat de adevărul.ro: “De la Spitalul Sfântul Ioan în drum spre baza 90 am fost resuscitat. Iar doctorii mi-au spus că atunci când am aterizat în Belgia m-au resuscitat încă vreo şase ore, până când am fost stabilizat. Când am început să-mi revin şi m-au dezintubat, am avut un şoc. Voiam să sparg totul şi să plec, nu mai rezistam. Eram ţintuit de un pat, cu zeci de aparate şi furtune care îmi intrau în corp, peste tot, a fost un şoc fantastic. După care m-au sedat şi puţin câte puţin m-am obişnuit. Pe 30 ianuarie, la trei luni după tragedie, am reuşit să mă dau singur jos din pat.”

Bogdan Moleșag speră că moartea celor 63 de persoane nu a fost în van și că ceva se va schimba la nivelul societății românești, că nimeni nu va mai trece niciodată prin ceva asemănător din cauza neglijenței și a neseriozității autorităților și a celor din jur.

Citește pe adevărul.ro despre lungul drum spre vindecare al lui Bogdan Moleșag. 

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net