Intervenție a unui elicopter SMURD, după un accident grav cu un mort și mai mulți răniți

Accident.jpeg

Accident masina rosie in afara carosabilului
Un accident grav a avut loc în județul Giurgiu
Foto: ISU Giurgiu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O mașină cu cinci persoane la bord s-a răsturnat pe DN5, în dreptul localității Uzunu din județul Giurgiu. Un bărbat de 35 de ani a murit, iar o tânără de 21 de ani a fost preluată de un elicopter SMURD.

Reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Giurgiu au declarat pentru news.ro că în evenumentul rutier a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat. 
„După sosirea la locul solicitării s-a constatat că în accident era implicat un singur autoturism, aflat în afara părţii carosabile in care se aflau cinci persoane. Două dintre acestea erau încarcerate la sosirea echipajelor, trei fiind în afara autoturismului. Dintre cele două victime încarcerate, din păcate, una se află în stop cardio-respirator, echipajele medicale efectuând in aceste momente manevrele de resuscitare cardio-pulmonară. Cealaltă victimă nu prezintă traumatisme severe, iar dintre celelalte trei victime, una prezintă o fractura de membru inferior, celelalte două fiind conştiente şi cooperante, însă fără traumatisme vizibile”, a informat inițial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu. 

Smurd.jpeg

Elicopter si ambulanta la locul accidentului
Un elicopter a transportat o tânără de 21 de ani la spital
Foto: ISU Giurgiu

Bărbatul de 35 de ani aflat în stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat, iar un elicopter SMURD a intervenit pentru a prelua o tânără de 21 de ani cu răni grave. Celelalte persoane implicate în accident au între 19 și 29 de ani, au fost și ele rănite și transportate la spital.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul