Intervenţie cu elicopterul pentru un turist care a căzut de la patru metri înălţime, în zona montană

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Un elicopter SMURD intervine, sâmbătă după-amiază, pentru recuperarea unui turist care a căzut în gol patru metri în zona montan din judeţul Vâlcea şi care a suferit un traumatism cranio-facial şi o fractură de membru inferior.

La locul incidentului au fost mobilizate de asemenea echipaje de prim ajutor de a Salvamont şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Conform oficialilor ISU Vâlcea, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a căzut de la aproximativ patru metri înălţime în zona montană a oraşului Brezoi, punctul Grota Zmeilor. Accidentul a avut loc la doi kilometri şi jumătate de drumul naţional 7, într-o zonă greu accesibilă, potrivit news.ro.La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD dotat cu dispozitiv de troliere pentru extragerea rănitului. În primă fază salvatorii motani au ajuns la el şi l-au imobilizat, pentru a-l transporta într-o zonă de unde să fie preluat de echipajul medical de pe elicopter.Primele date arată că bărbatul a suferit o fractură închisă cu deplasare de os, precum şi un traumatism cranio-facial. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net