Interlopul care a terorizat Timișoara, săltat pentru trafic de droguri! Cantitatea de ”iarbă” era uriașă

Ultima actualizare:

    Interlopul timisoarean Vio Blondu` a fost condamnat la ani grei de puscariefoto: Facebook
Interlopul timisoarean Vio Blondu` a fost condamnat la ani grei de puscariefoto: Facebook

Celebru în ”lumea gri” a Timișoarei, condamnat la ani grei de închisoare, fugit în Italia, Vio Cosma, cunoscut drept Vio Blondu`, a fost capturat de polițiștii italieni și acuzat de trafic de droguri.

Condamnat la ani grei de închisoare, Vio Blondu` a fugit de sub nasul polițiștilor și s-a refugiat în Italia. Imediat, a fost emis un mandate de urmărire și arestare internațională, doar că italienii, deși l-au găsdit imediat, au refuzat să îl extrădeze. Doar că, pare-se, au ”pus ochii” pe el. Nu de altceva, dar celebrul interlop din Timișoara, finul capului grupării infracționale conduse de Sorin Udrea, ducea o viață de lux. Se plimba prin cluburi, își permitea tot ce e mai scump, își răsfăța soția, avea mașini scumpe și își permitea tot felul de extravaganțe financiare și toate acestea fără să meargă vreun minut la muncă.


    Vio Blondu` si sotia lui duceau o viata de lux in Italiafoto: Facebook
Vio Blondu` si sotia lui duceau o viata de lux in Italiafoto: Facebook

Și, normal, italienii au început să își pună întrebări cât se poate de normale cu privire la proveniența banilor cheltuiți cu nemiluita, așa că au început să îl urmărească. Iar recent, conform impactpress.ro, Vio Blondu’, alături de un amic de-al său, a fost prins în momentul în care încerca să plaseze o cantitate uriașă de marijuana – aproape 10 kilorame – în valoare de peste 30.000 de euro. Mai mult decât atât, Vio Blondu’ avea și acte false, motiv pentru care procurorii italieni îl vor cerceta trafic de droguri şi pentru falsficarea de documente.

Vio Blondu`, infracțiuni care acoperă jumătate din Codul Penal

Viorel Cosma a fost condamnat definitive la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul grupării de crimă organizată conduse de interlopul Sorin Udrea, nașul lui Vio Blondu`. Acuzațiile care i-au fost aduse sunt suficiente pentru a impresiona: acuzat de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj, în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


    Vio Blondu si Sorin Udrea erau printre cei mai temuti interlopi ai Timisoareifoto: Facebook
Vio Blondu si Sorin Udrea erau printre cei mai temuti interlopi ai Timisoareifoto: Facebook

De altfel, în timpul procesului, un martor sub acoperire, a dat detalii despre momentul în care traficantul de ţigări Drăgan Samir a sărit din maşina aflată în mers după ce a fost ameninţat cu cuţitul de Vio Blondu`, care a plecat cu şapte baxuri de ţigări. „Samir era în maşina băiatului de la Timişoara cu care ne-a spus că are o combinaţie cu ţigări. Eu şi alte două persoane eram în maşina lui Samir în spatele lor. La 400-500 de metri la ieşirea din Oraviţa spre Timişoara, am văzut că portiera din dreapta se deschide şi Samir sare jos din maşină, care circula cu 30-40 de kilometri la oră. Ne-am spus că băiatul acela l-a înjurat, l-a ameninţat cu un cuţit şi i-a spus să sară. Maşina băiatului acela, un Audi A4, a plecat spre Timişoara”, a povestit martorul sub acoperire.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net