Interlopul care i-a furat mașina lui Gigi Becali, din nou după gratii

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

La 21 de ani, Ștefan Mărgean, zis Fănoiu, era considerat unul dintre cei mai periculoși hoți de mașini de lux din Capitală. Numele său este legat de furtul autoturismului lui Gigi Becali și cel al lui Hrebenciuc Jr. Din CV-ul de infractor nu lipsesc furturile și tâlhăriile și, deși proaspăt eliberat din închisoare, interlopul a recidivat deja.

Marți, în a treia zi de Paște, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 1, în localitatea Balotești, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, după ce nu a acordat prioritate unui pieton angajat regulamentar în traversarea DN1.

Șoferul care a făcut abateri pe bandă rulantă este nimeni altul decât Ștefan Mărgean, interlopul condamnat la 12 ani de închisoare în 2010 pentru numeroase furturi și tâlhării. Bărbatul a executat opt ani și era eliberat condiționat din februarie 2018.

Deși a încercat să scape de oamenii legii, aceștia au reușit să-l prindă pe bărbat în zona Therme- Balotești. Se pare că nu e prima dată când Mărgean urcă la volan fără permis de conducere. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul nu poseda permis de conducere și că figura cu antecedente penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, l-au reținut pentru 24 de ore și au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea dispunerea măsurilor legale.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net