Întârzieri la decolare pe Aeroportul Otopeni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă. Unele decolări pot avea întârzieri de până la o oră, din cauza operaţiunilor dedegivrare a avioanelor, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

UPDATE Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 8:00, cu destinaţia Iaşi. A doua cursă Tarom, care vine dinspre Chişinău, ar trebui să aterizeze pe Henri Coandă la ora 10:45, dar ora estimată de sosire este 11:04.

O cursă Blue Air trebuia să decoleze la ora 8:55 cu destinaţia Bruxelles, alta la ora 9:00 cu destinaţia Londra, iar alta la 9:05 cu destinaţia Stuttgart.

A patra cursă Blue Air cu întârziere ar fi trebuit să plece de pe Henri Coandă la ora 9:05 către Beauvais (Franţa), iar a cincea, la aceeaşi oră, spre Torino.

UPDATE Cinci curse, trei Tarom şi două Blue Air, înregistrează întârzieri miercuri pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, dar niciuna nu este anulată din cauza niinsorii şi a poleiului, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 8:00, cu destinaţia Iaşi. A doua cursă Tarom, cu destinaţia Munchen, trebuia să decoleze la ora 8:25, iar a treia de la ora 8:30 cu destinaţia Barcelona.

O cursă Blue Air trebuia să decoleze la ora 8:35 cu destinaţia Iaşi, iar alta la ora 09:05 cu destinaţia Stuttgart. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că nicio cursă nu este anulată, dar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net