Insulta supremă: a chemat jandarmii să-l ducă acasă că era beat

jandarmeria_alba_iulia.jpg

jandarmi, alba iulia, reclamant beat, apel 112
Jandarmii l-au amendat pe reclamantul cherchelit (foto: arhivă Jandarmeria Alba Iulia)
Citeste tot despre: 

Momente penibile trăite de un echipaj al Jandarmeriei Alba Iulia. Un bărbat care apelase serviciul de urgență 112, pe motiv că i se furase telefonul mobil, le-a cerut jandarmilor să-l transporte acasă cu mașina de intervenție. Cum au reacționat jandarmii, aflați mai jos.

Apelantul, aflat într-un bar din Alba Iulia, a alertat autoritățile pentru că cineva îi furase telefonul mobil. Un echipaj al Jandarmeriei s-a deplasat la fața locului, însă aceștia au constatat că cel care pusese pe jar serviciul de urgență era în stare de ebrietate și că fapta reclamată nu se confirmă. Însă, cu un tupeu specific celor care beau mai mult decât pot duce, bărbatul le-a cerut jandarmilor să-l ducă acasă cu mașina, dacă tot au venit, pentru că băuse peste măsură și îi era frig.

„Reclamantul le-a spus jandarmilor că între timp şi-a găsit aparatul telefonic, pe care el singur l-ar fi rătăcit, şi le-a cerut, pe motiv că dacă tot i-a întâlnit, să-l transporte la domiciliu deoarece consumase alcool, era frig afară şi nu avea alt mijloc de transport”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, citat de Mediafax. Falsul reclamant a fost amendat cu 300 de lei pentru apelul la 112.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1