Cristian Piedone poate candida la Primăria Sectorului 4

Ultima actualizare:

    Judecătoria Sectorului 4 s-a pronunțat în privința candidaturii lui Piedone la primărie
Judecătoria Sectorului 4 s-a pronunțat în privința candidaturii lui Piedone la primărie

Vineri (15 aprilie) zece persoane au depus contestații la Judecătoria Sectorului 4 privind candidatura lui Cristian Popoescu Piedone la un nou mandat de primar. Familiile și alți cunoscuți ai victimelor din tragedia din Clubul Colectiv consideră gestul fostului primar o ofensă la adresa celor 64 de tineri care și-au pierdut viața în incendiu.

Astăzi (17 aprilie) Judecătoria Sectorului 4 a respins contestațiile depuse, astfel încât Piedone va putea să candideze din nou la Primăria Sectorului 4, relatează Adevărul.ro. Cristian Popescu Piedone a fost nevoit să demisioneze în urmă cu cinci luni din funcția de primar, fiind acuzat de abuz în serviciu în legătură cu incendiul din Clubul Colectiv. Dosarul întocmit în legătură cu fapta sa va ajunge curând în instanță.

Potrivit legii, o candidatură poate fi contestată de către cetățeni, partide politice și alianțe politice și electorale în cel mult 48 de ore de la data afișării candidaturii respectivei persoane. „Atâta timp cât a declarat că s-a retras din viaţa politică, mi se pare normal să se ţină de cuvânt. Onoarea lui Piedone ţine cinci minute. Veniţi cât mai mulţi să depuneţi contestaţia. Recuperarea decurge foarte greu, am nevoie de proteze la ambele mâini. Am nevoie de ajutor ca să mă îmbrac, să mănânc. Asta este viaţa după Colectiv. Nu mai sunt aceeaşi persoană”, a declarat Mariana Oprea, una dintre puținele supraviețuitoare din tragedia din Colectiv, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net