Verdict final: profesorul Moldoveanu de la «Tudor Vianu», nevinovat

Ultima actualizare:

    Profesorul Sorin Moldoveanu a fost acuzat că a pus un copil să se târască pentru a-i mări nota
Profesorul Sorin Moldoveanu a fost acuzat că a pus un copil să se târască pentru a-i mări nota

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a finalizat raportul finalizat ancheta în cazul profesorului de matematică Sorin Moldoveanu de la Colegiul Tudor Vianu și l-a înaintat conducerii instituției. Potrivit corespondentului Mediafax, din investigaţie rezultă că "incidentul petrecut la clasă a fost o glumă a profesorului, înțeleasă ca atare de elevi, care nu s-au simțit umiliți". Conducerea colegiului urmează să decidă ce măsuri va lua la adresa cadrului didactic.

"Din declaraţiile elevilor rezultă că incidentul petrecut la clasă a fost o glumă a profesorului, înţeleasă ca atare de elevi, care nu s-au simţit umiliţi. Părinţii elevului participant la incident nu au depus o reclamaţie referitoare la acest incident", se spune într-un comunicat al ISMB.

În schimb, potrivit rezultatelor anchetei, "profesorul nu a respectat graficul susţinerii lucrărilor semestriale, grafic aprobat de conducerea unităţii de învăţământ".

Purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu, a explicat pentru MEDIAFAX că profesorul nu va fi sancționat de Inspectorat, numai conducerea școlii putând să dea sancțiuni administrative.

ISMB mai precizează în comunicat că "profesorul care face obiectul sesizării este un cadru didactic apreciat de către elevi, părinţi şi conducerea unităţii de învăţământ pentru rezultatele deosebite obţinute de elevi la examenul naţional de bacalaureat, olimpiadele şi concursurile internaţionale".

În continuare, ISMB şi conducerea liceului vor monitoriza activitatea profesorului privind modul de comunicare în relaţiile cu elevii, pentru a fi evitate "aspectele care pot genera interpretări şi reacţii imprevizibile ale acestora.

image
image
image
image
image
image
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net