Înregistrarea audio a scandalului făcut de deputații PSD în șaormerie. Solomon a insultat casierul și polițiștii

jmhhc2g9ztdmytmwyzq2mmzmzjhjntzjowrjmzzlotk3ztfhzjy.thumb_.jpg

Înregistrarea video din șaormăria unde deputații PSD Adrian Solomon și Ionel Stativă au făcut luni noaptea scandal din cauză că li s-a cerut să poarte mască
Foto Captură digi24

Doi deputaţi PSD, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie. Iată înregistrarea video din șaormăria din Centrul Vechi. Videoclipul are și sunet, unde se poate auzi cu ușurință dialogurile halucinante între deputatul Solomon și casierul localului, și apoi între Solomon și polițiști.

Adrian Solomon, fără mască și evident recalcitrant, intră în local și începe să se certe cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îi spune: „Puneți-vă, vă rog, masca”. Lui Solompn îi sare țandăra și începe să țipe la casierul de etnice probabil turcă.

Solomon: „Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (...) Băi, panaramă!”

 

Colegul său de partid încearcă să îl liniștească:„ Adi, Adi”

Apar și polițiștii. Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte mască: ”Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?” 

”Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? ”

„Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?„

„Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”

A doua filmare este din exteriorul localului și arată că nici deputatul Stativă nu avea mască, el a împrumutat o mască de la un cetățean pentru a putea intra în șaormărie, potrivit digi24.ro

 

”În urma analizării imaginilor video, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi bărbaţi şi cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea şi combaterea virusului Covid 19”, a precizat Poliţia Capitalei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1