Înmormântarea lui Vadim Tudor. Aplaudat de peste 4.000 de oameni

inmormantarea_lui_vadim_tudor.jpg

inmormantarea lui vadim tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor: "tribunul" a fost apaludat de mii de persoane
Foto: Tatiana Solomon

Înmormântarea lui Vadim Tudor are loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. Slujba va fi oficiată de 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul său de cununie. La ceremonie se vor recita de poezii și discursuri. Sunt așteptați foarte mulți oameni la înmormântarea lui Vadim Tudor, având în vedere că la priveghi a fost o coadă formată din sute de oameni. „Tribunul" s-a stins din viață luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani.

Înmormântarea lui Vadim Tudor va începe la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Civil, acolo unde sunt îngropați și părinții „tribunului”. Sicriul cu trupul neînsuflețit al politicianului a fost depus marți (15 septembrie) la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, deși văduva lui Vadim, Doina, a cerut să fie depus în Senat, însă cererea i-a fost respinsă, potrivit romaniatv.net.

Înmormântarea lui Vadim Tudor, aplauze pe ultimul drum al „tribunului"

Înmormântarea lui Vadim Tudor: Cortegiul funerar a plecat la ora 10.15 de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou,s-a oprit în fața Parlamentului și în fața casei politicianului, apoi a ajuns la Cimitirul Ghencea.

În momentul când a fost scos sicriul din biserică, oamenii prezenți au început să aplaude. În acest moment, mașina care trebuie să transporte sicriul este blocată de cei 500 de oameni care însoțesc cortegiul funerar. La înmormântarea lui Vadim Tudor se vor auzi salve de tun. Garda de oanoare a ajuns deja la mormântul unde va fi depus sicriul. 

Înmormântarea lui Vadim Tudor: Cortegiul funerar a ajuns în fața Parlamentului în jurul orei 10.35, unde s-a făcut o rugăciune pentru "tribun". La ora 11.00, cortegiul funerar a ajuns în fața casei politicianului. Văduva lui Vadim, Doina, nu și-a putut stăpâni lacrimile. S-au auzit aplauze în fața casei fondatorului PRM. 

Înmormântarea lui Vadim Tudor, momente grele pentru familie

inmormantarealui_vadim_tudor_captura.jpg

inmormantarea lui vadim tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor: În fața casei politicianului, Doina Vadim Tudor a izbucnit în plâns
Foto: captură Rtv

 

Înmormântarea lui Vadim Tudor: Sute de oameni s-au strâns de la orele dimineții la mormântul lui Vadim. Multe persoane au venit din toate colțurile țării pentru a-și lua adio de la "tribun". La ora 11.14, cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Ghencea. Înmormântarea lui Vadim Tudor începe în jurul orei 12.00. Sute de oameni s-au strâns deja în fața cimitirului Ghencea, iar autoritățile par să fie depășite de situație.Mașina care transportă sicriul lui Vadim Tudor a intrat în citimirul Ghencea la ora 11:19, sub ropotele de aplauze ale sutelor de persoane prezente.

inmormantarea_lui_vadimtudor.jpg

inmormantarea lui vadim tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor: Slujba a început la ora 11:30
Foto: Click!

Înmormântarea lui Vadim Tudor: Aproximativ 4.000 de oameni sunt acum la mormântul "tribunului". Sicriul a fost purtat pe umeri de către militari. Slujba a început la ora 11.30 și este oficiată de un sobor de 16 preoți. 

inmormantarea_lui_vadim_tudor.jpg

inmormantarea lui vadim tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor: Mii de oameni s-au strâns în fața cimitirului
Foto: Click!

Cine a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor

inmormantarealuivadimtudor.jpg

inmormantarea lui vadim tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor: mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe politician
Foto: Tatiana Solomon

 

La înmormântarea lui Vadim Tudor sunt așteptați să vină politicieni, artiști și nume sonore din peisajul monden. La ora 11, la cimitirul Ghencea au ajuns Gheorghe Funar, Nicolae Văcăroiu, Olguța Vasilescu și Miron Cozma. Gigi Becali nu a avut tăria să vină la mormântul "tribunului".

Cel mai probabil va veni și Oana Zăvoranu care, deși a spus că nu ar fi bine să fie văzută la priveghi, i-a adus un ultim omagiu „tribunului”, miercuri seara (16 septembrie). Vedeta i-a adus o coroană mare de flori și s-a rugat pentru el.

Pe lângă familie și prietenii apropiați, la înmormântarea lui Vadim Tudor sunt așteptate și nume mari din politică, deși la priveghi nu au fost foarte mulți politicieni. Sute de oameni au stat la cozi pentru a-și lua adio de la fondatorul PRM, printre care și deputatul Dumitru Dragomir, liberalul Ioan Oltean, fostul senator PRM Marius Marinescu și senatorul Dumitru Pelican. Klaus Iohannis și Gabriel Oprea nu au fost prezenți, dar au trimis o coroană. La priveghi a venit și Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy. Au fost prezenți chiar și Viorel Lis alături de soția lui, care i-au aprins o lumânare. Gigi Becali i-a adus o coaroană și a anunțat că este dispus să le ajute financiar pe văduva și pe fetele lui Corneliu Vadim Tudor.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • corneliu vadim tudor vaduva

  Văduva lui Corneliu Vadim Tudor este distrusă de durere. Doina are și mari probleme cu banii și spune că nu știe cum va reuși să se descurce după moartea "tribunului". Disperată, femeia a făcut apel și către Gigi Becali, în speranța că el le va oferi un loc de muncă celor două fete ale lui Vadim, Eugenia și Lidia. Fondatatorul Partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armetei.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a avut o viață tumultuoasă. Scriitorul și fostul președinte PRM a decedat luni, 14 septembrie, din cauza unui edem pulmonar acut. De-a lungul timpului, „Tribunul”, așa cum a fost poreclit de presă, a fost implicat în fel de fel de drame și scandaluri.

 • Biserica Sf. Gheorghe din Capitală a devenit miercuri (16 septembrie), loc de pelerinaj, pentru mulţi dintre cei care l-au admirat pe Corneliu Vadim Tudor. Susţinătorii peremistului au stat la coadă chiar şi trei ore, ca să-şi ia rămas-bun de la politician.

 • Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, este distrusă de durere după moartea fostului lider PRM, care s-a stins din viaţă luni (14 septembrie). Femeia a vorbit despre cât de greu îi este acum că soţul ei a murit la doar 65 de ani şi că ea şi fetele lor au rămas cu multe probleme pe cap.

 • coada vadim

  Biserica Sf. Gheorghe cel Nou din centrul Capitalei se dovedeşte neîncăpătoare pentru numărul mare de curioşi care doresc să-l vadă pentru ultima oară pe Corneliu Vadim Tudor.

 • fetele lui Vadim

  Internarea în spital a lui Corneliu Vadim Tudor de luni 14 septembrie, urmată apoi de moartea lui acestuia, se pare că nu a sensibilizat unul dintre cei mai aprigi duşmani ai "Tribunului". Sexy PRM-ista nu şi-a putut stăpâni frustrările acumulate de-a lungul anilor în care s-a certat cu fostul ei şef şi a recunoscut pe Facebook faptul că doreşte ca fiicele lui Vadim să treacă prin «mocirlă şi ruşine».