Interlopul Emi Pian, înmormântat. Câte persoane l-au condus pe ultimul drum

Ultima actualizare:
Ciprian Napy conduce, împreună cu tatăl său, clanul Rinu, ce deține controlul în sectorul 2
Ciprian Napy conduce, împreună cu tatăl său, clanul Rinu, ce deține controlul în sectorul 2

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat duminică (9 august), însă rudele au susținut că au vrut să amâne funerariile Unchiul interlopului le-a cerut autorităţilor să-l lase pe tatăl interlopului Emi Pian, aflat în închisoare, să participe la înmormântarea fiului său.

UPDATE: Înmormântarea lui Emi Pian a avut loc conform planificării. Surse apropiate susțin că tatăl său nu a participat, în cele din urmă, la funeraliile fiului. Emi Pian a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 50 de persoane, conform stirileprotv.ro. Porțile cimitirului au fost închise, la înmormântare participând doar apropiații. Jandarmeria a anunțat că nu au fost incidente.

Comunicatul integral al Jandarmeriei:

„În legătură cu informația apărută în spațiul public, conform căreia persoane participante la evenimentul privat din sectorul 5 al Capitalei au forțat dispozitivul de jandarmi, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarea precizare:

Acestă informație este falsă. Nu au existat tensiuni între participanți și jandarmi. Prin măsurile pe care le luăm, punem pe primul plan sănătatea, ordinea publică și siguranța participanților la evenimentul respectiv.

Măsurile pe care le-am luat constau în dialog cu cei prezenți la procesiune, apel la responsabilitate și recomandări pentru respectarea măsurilor de protejare a sănătății.

Chiar Nicolae Duduianu, tatăl iinterlopului, a făcut o cerere pentru a ieşi din penitenciarul Jilava, duminică, preţ de câteva ore, însă autorităţile nu ar fi aprobat cererea acestuia, relateazăDigi24.

Emi Pian și tatăl său
Emi Pian și tatăl său

Cu toate acestea, sunt şi rude din familia lui Emi Pian care nu sunt de acord cu amânarea funeraliilor. După uciderea fiului său, au existat speculații că Nicolae Duduianu ar fi murit în pușcărie, după aflarea veștii, însă zvonurile au fost infirmate de autorități.

Duminică, în ziua înmormântării, încă de la orele dimineții este agitație în curtea casei familiei lui Emi Pian, dar și pe stradă. Zona este împânzită de jandarmi și polițiști. Oamenii legii se află în zonă de zile bune, pentru a asigura paza în scopul evitării altor conflicte care pot apărea între clanuri.

Zona este împânzită de poliție
Zona este împânzită de poliție

Cum a fost ucis Emi Pian


    Ciprian Napy conduce, împreună cu tatăl său, clanul Rinu, ce deține controlul în sectorul 2
Ciprian Napy conduce, împreună cu tatăl său, clanul Rinu, ce deține controlul în sectorul 2

Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, a fost omorât în noaptea de 3 spre 4 august, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe străzile Bucureștiului.  Liderul clanului Duduienilor avea 39 de ani. 

Se pare că totul ar fi pornit de la o noapte de jocuri de noroc. La mijloc ar fi fost vorba de bani.Acesta a fost înjunghiat de un alt bărbat, care a ajuns și el la spital. Ciprian Napy, pe numele său adevărat Ciprian Gheorghe, este principalul suspect în cazul execuției interlopului Emi Pian. El  este fiul clanului Rinu. La externarea din spital, tânărul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După ce s-a certat cu Emi Pian, bărbatul l-a înjunghiat pe interlop în zona gâtului, apoi i-a secționat artera fermurală. Întreaga oroare, care ar fi durat doar un minut, a fost povestită de un martor la audieri. 

În fața reporterilor, Ciprian Napy a susținut că nu l-a ucis pe Emi Pian, dar anchetatorilor le-ar fi recunoscut chima. Se pare că tânărul avea cazierul curat înainte de crimă.

El le-a spus polițiștilor că a fost vorba de autoapărare. După spusele suspectului, în seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat. Ciprian Napy ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian. Suspectul are 26 de ani şi avea cazierul curat. Acum e acuzat de omor.

"Un copil, un drogat, un nebun ce probleme a făcut, nu că ești interlop. Omul e nebun. Trebuie să stea la Spitalul 9 și a făcut acest incident de s-a întâmplat această nenorocire. În ziua de azi nu mai există șmecheri. Cine mai e mafiot? Cine mai are impresii de mafiotisme, de șmecherii? Poliţia Română e smecheră. Altcineva, cine poate să mai fie?", a declarat vărul lui Emi Pian.

Citește și

Ciprian Napy, presupusul ucigaș al lui Emi Pian: "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Adevărul despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, ucis în Rahova

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net