Înjunghiaţi pentru o fată de interlopul «Dasaev»

Ultima actualizare:

    Joseph McClain (26 de ani) şi Darrel Bowie (24 de ani) jucau la echipa din Brăila de doar o săptămână
Joseph McClain (26 de ani) şi Darrel Bowie (24 de ani) jucau la echipa din Brăila de doar o săptămână

Au venit să joace baschet în România şi, în loc să se lupte cu adversarii pe terenul de sport, zac pe un pat de spital. Sportivii americani Darrel Bowie şi Joseph McClain, legitimaţi la un club din Brăila, au fost înjunghiaţi sâmbătă noapte, pe o terasă din centrul oraşului. Se pare că mărul discordiei a fost o fată.

Darrel Bowie (24 de ani) şi Joseph McClain (26 de ani) erau de o săptămână în România, la echipa ACS Cuza Sport din Brăila. Sâmbătă au avut un antrenament cu noii lor colegi, printre care alţi trei americani şi seara au ieşit la o terasă din centru. ”În jur de ora 2.00, în holul de la toaletă, din senin au fost atacaţi de mai multe persoane. Au fost bătuţi şi înjunghiaţi de mai multe ori. Plini de sânge au reuşit să ajungă până la intrare, unde s-au prăbuşit”, au povestit martorii pentru presa brăileană. Imediat, poliţiştii au împânzit zona.

Terasa din Brăila unde s-a petrecut incidentul
Terasa din Brăila unde s-a petrecut incidentul

Duşi la spitalul de Urgenţă din Brăila, rănile celor doi s-au dovedit foarte grave: Darrel Bowie are plămânul perforat, iar Joseph prezintă multiple plăgi prin înjunghiere în picior şi torace. Se pare că scandalul a pornit de la o fată, sportivii fiind ”pedepsiţi”că au flirtat cu o fată cunoscută de interlopii din local. Speriaţi de cele întâmplate, sportivii au cerut să fie trimişi în America pentru a fi trataţi. ”Acum, toţi jucătorii sunt speriaţi pentru că nişte interlopi i-au atacat. La incident au participat şi alţi jucători, mi s-a spus că totul a început din senin de la o fată. E un incident foarte grav”, a povestit Mircea Totolici, managerul ACS Cuza Sport. Duminică, Darrel a fost adus cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru a fi operat.

«Dasaev» a făcut puşcărie în Spania
«Dasaev» a făcut puşcărie în Spania

Poliţiştii au preluat imaginile camerelor din restaurant şi, potrivit primelor informaţii, au un suspect principal, cel care ar fi folosit arma albă. E vorba de Daniel Gabriel Hussein, 42 de ani, poreclit ”Dasaev”, după numele unui celebru portar de fotbal rus. Acesta s-a întors de patru ani în oraş după ce a ispăşit o pedeapsă pentru viol şi proxenetism într-o închisoare din Spania.

2011. Hardy Chauncey, ucis într-un club din Giurgiu

Hardy Chauncey, 23 de ani
Hardy Chauncey, 23 de ani

În noaptea de 8 octombrie 2011, în jurul orelor 4.00, un alt american, Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, era găsit leşinat într-un club. Interlopul George Tănăsoaia îl lovise cu sălbăticie, tot din cauza unei femei. Tânărul sportiv a fost adus în comă la Bucureşti, unde a fost operat, dar nu a mai putut fi salvat. Criminalul a fost condamnat la şapte ani de închisoare. A fost eliberat după cinci ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net