Înjunghiat la şcoală din cauza unor comentarii pe Facebook

Ultima actualizare:

    Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Scene şocante lângă un liceu din Vaslui. Un elev în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat, ieri dimineaţă, în curtea Liceului Tehnologic Puieşti, în timpul unei pauze, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Agresorul are 17 ani şi a avut iniţial un conflict cu fratele celui înjunghiat, elev în clasa a X-a la acelaşi liceu, iar băiatul l-a chemat apoi în ajutor pe fratele său. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, conflictul a pornit de la o serie de comentarii postate pe Facebook de un elev, scrie adevarul.ro.

Nemulţumiţi de remarcile acestuia, mai mulţi tineri, care nu sunt elevi ai liceului, au intrat în sala în care acesta învăţa pentru a-i cere explicaţii. Speriat, elevul vizat de agresori şi-a anunţat fratele mai mare, care învăţa la acelaşi liceu. Între cele două tabere au început îmbrânceli şi lovituri, agresiunea mutându-se din sala de clasă în curtea şcolii.

Din primele cercetări, elevul de 18 ani a fost tăiat cu un cuţit în zona genunchiului de un adolescent de 17 ani, pe un drum lăturalnic, situat în imediat apropiere a unităţii de învăţământ. Adolescentul agresat a fost transportat la centrul de permanenţă din localitate, unde s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe pentru a fi mutat la spitalul din Bârlad.

Elevul prezintă o plagă tăiată la nivelul genunchiului şi multiple echimoze la nivelul feţei. Atât Poliţia, cât şi conducerea unităţii de învăţământ au declanşat o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs agresiunea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net