A inhalat gaz ca să-şi îngroaşe vocea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru un tânăr de 16 ani din Năvodari joaca s-a terminat tragic, duminică seara. El a inhalat gaz de brichetă până când a murit. Unii cunoscuţi spun că ar fi încercat să se drogheze cu gazul, alţii cred că pur şi simplu a vrut să se amuze, fiindcă auzise că gazul de brichetă face vocea mai groasă.

Tragedia a avut loc la ieşirea din oraşul Năvodari, spre satul Lumina. Oamenii povestesc că duminică seara, Alexandru Ionuţ Tudorache şi prietenul său, Denis Bujor, ambii din Năvodari, au pus gaz într-o pungă şi l-au inhalat.

Auziseră că gazul de brichetă face vocea mai groasă şi şi-au spus că trebuie să încerce această distracţie. Alexandru şi-a pierdut cunoştinţa, aşa că, speriat, Denis a oprit o maşină ce trecea pe stradă.

Oamenii au sunat la 112, însă medicii nu l-au mai putut salva pe Alexandru. Distracţia i-a fost fatală. „Două ore l-au resuscitat, dar nu şi-a mai revenit", spune plângând mama băiatului, Carmen Tudorache (42 de ani).

Adolescentul, căruia prietenii îi spuneau Tudy, intrase anul acesta la Liceul „Lazăr Edeleanu" din Năvodari. Îi plăcea să se joace pe calculator şi să şofeze. „Conducea maşina ca un şofer profesionist", îşi aminteşte, cu durere, tatăl vitreg al adolescentului, Nicolae Cordea (42 de ani).

Mama băiatului e convinsă că anturajul e de vină pentru moartea lui Alexandru: „Acasă era exemplar, respectuos, educat", plânge femeia.

Pentru că unii localnici spun că tânărul obişnuia să se drogheze cu produse etnobotanice, anchetatorii au prelevat probe pe care le-au trimis la Bucureşti pentru analize. Rezultatele vor sosi abia peste 3 luni. Astăzi, la ora 12.00, Alexandru va fi înmormântat la Năvodari.

"Era un băiat foarte bun. Era foarte comunicativ şi îi plăcea să se distreze" Andrei Lungu, 16 ani, amicul lui Alexandru

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net