Îngrozitor! Tatăl-model şi-a batjocorit fetiţa de 12 ani

mama_fetitei.jpg

Mama fetitei violate, Vaslui
Mama fetiţei e şocată: “Am rămas fără cuvinte”

Episod care a lăsat mască satul vasluian Popeni! Un bărbat de 38 de ani a fost arestat de judecători, fiind acuzat că și-a violat fetița de 12 ani. Potrivit anchetatorilor, cazul este atipic, întrucât e vorba de o familie ”normală”, iar tatăl era considerat drept unul “model”.

Pe lângă fetița de 12 ani, soții Melinte mai au doi copii, unul de opt ani și altul de doi ani. Electrician la o firmă din Bârlad, bărbatul se afla în concediu pentru creșterea copilului, scrie adevarul.ro.

Sâmbătă seară, fetiţa de 12 ani a adormit la televizor, în timp ce mama, vânzătoare la un magazin din sat, era la serviciu. În timp ce micuţa dormea, tatăl s-a urcat în pat și a batjocorit-o. Șocată, fetița i-a povestit mamei totul. Deşi bărbatul a negat, femeia a sunat imediat la 112. ”Am rămas fără cuvinte. A fost un tată-model, nu mă așteptam la așa ceva niciodată”, spune consternată mama copilei. “A fost tot timpul pentru copii, nu le-a lipsit nimic. Acum nu mă interesează altceva decât să se facă fetița bine”, oftează ea. ”A fost un om bun. Tot ce mai vreau de la el este să-l întreb ce-a fost în mintea lui, atât”, încheie femeia.

Expertiza medico-legală și evaluarea psihologică au arătat, fără dubiu, că puştoiaca de 12 ani a fost victima unei agresiuni sexuale.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro! 

Loading...
 
 

Citește și