Îngropat de viu, salvat după 8 ore

Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc în comuna Fântânele, unde bărbatul de 44 de ani lucra într-un şanţ îngust şi de peste 5 metri adâncime. Reprezentanţii firmei la care lucra bărbatul spun că au avut bariere metalice pentru protecţia malulului, însă le-au scos pentru introducerea ţevii şi le-au înlocuit cu altele de lemn, care până la urmă au cedat.

Potrivit martorilor, iniţial bărbatul a fost acoperit cu pământ până la genunchi, însă atunci când colegii săi au încercat să-l salveze, malurile de pământ s-au surpat de mai multe ori, iar muncitorul a ajuns să fie acoperit. Pompierii au ajuns la bărbat şi i-au pus un aparat cu oxigen, ca să poată respira.

Apoi au fost nevoiţi să scoată pământul din şant chiar cu mâinile, neputând să folosească uneltele pentru a nu răni victima şi mai mult. După opt ore, bărbatul a fost scos la suprafaţă. A supravieţuit, dar a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la picior, informează arq.ro.Autorităţile au început o anchetă pentru a vedea împrejurările în care s-a produs accidentul.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net