Înghețata “La strada” de căpșuni, retrasă din mai multe magazine din cauza oxidului de etilenă

Ultima actualizare:

    Încă un sortiment de înghețată pe lista celor care conțin oxid de etilenă
Încă un sortiment de înghețată pe lista celor care conțin oxid de etilenă

Mai multe sortimente de înghetaţă ”La strada” de căpşuni au fost retrase din Auchan, Cora şi Carrefour, după ce producătorul a fost informat că unul dintre stabilizatorii folosiţi are conţinut de oxid de etilenă peste limitele premise.

”Vă informăm că Macromex recheamă produsele de îngheţată «La Strada Căpşune».  Compania Macromex, în calitate de proprietar al mărcii de îngheţată La Strada, produsă în Franţa, a fost informată de către unul din furnizorii săi cu privire la o problemă a stabilizatorilor de plante, al căror conţinut de oxid de etilenă depăşeşte limitele premise de reglementările în vigoare.  Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada. Stabilizatorii pe baza de plante folosiţi în producerea îngheţatei La Strada sunt folosiţi în cantităţi extrem de mici în produsele finite, astfel încât considerăm că nu prezintă un risc pentru sănătatea consumatorilor”, se arată în informarea postată pe site-ul ANSVSA.

Consumatorii sunt sfătuiţi, dacă doresc rambursarea costului, să returneze, la magazinul de la care au cumpărat, produsul sau ambalajul din loturile menţionate, până la dată limita de 16.08.2021.

Rechemarea s-a făcut din magazinele Auchan, Cora şi Carrefour.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net