A îngheţat el ca să salveze câinele

Ultima actualizare:

Bucureşteanul a fost găsit de oamenii legii, ieri dimineaţă, pe o bancă din Parcul Drumul Taberei îngheţat bocnă. Câteva zdrenţe şi pungi din plastic îi serveau drept aşternuturi, în vreme ce şuba pe care o ţinea mototolită pe bancă încălzea un alt suflet bătut de soartă.

„L-am ridicat de pe bancă să-l conducem la maşină. Când i-am ridicat paltonul s-a întors spre noi şi ne-a zis să-l lăsăm acolo ca să se încălzească Ema, maidanezul cu care se împrietenise", ne-a spus Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Oamenii legii au trebuit să cheme ambulanţa fiindcă bătrânul a intrat în şoc termic. Medicii au constatat că acesta avea degerături la ambele picioare, fiindcă îşi petrecuse două nopţi la -17 grade Celsius.

În final, R.S. a fost trimis la un adăpost al Primăriei Capitalei, unde a primit hrană şi haine noi. Cât despre căţeluşa Ema, ea se încălzeşte şi acum cu haina binefăcătorului ei.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net