Îngeraşul ăsta a dormit o noapte într-un şanţ, pe câmp

Ultima actualizare:
Localnicii şi autorităţile au căutat-o toată noaptea
Localnicii şi autorităţile au căutat-o toată noaptea

Ore de calvar pentru familia Şucă din localitatea doljeană Sopot, dar şi pentru localnici şi autorităţi. După ce s-a dat alarma că mezina familiei a dispărut de acasă, toată lumea a intrat în priză. Din fericire, micuţa de 2 ani a fost găsită sănătoasă la doi kilometri de casă, pe un câmp.

Soţii Şucă au cinci copii, iar fetiţa care le-a dat vineri noapte palpitaţii este cea mai mică, are doi anişori. Nicoleta Şucă, mama copilei, povesteşte că, joi seara, bărbatul ei şi trei dintre copii erau plecaţi la munca câmpului, iar ea rămăsese acasă cu micuţa de 2 ani şi cu fiica cea mare, în vârstă de 11 ani, potrivit adevarul.ro. Făcea treabă prin gospodărie, când şi-a dat seama că fata cea mică nu mai e în curte.

La faţa locului s-au aflat poliţişti, medici şi pompieri
La faţa locului s-au aflat poliţişti, medici şi pompieri

„Se juca pe lângă mine. La un moment dat, n-am mai văzut-o. Am strigat-o, apoi am căutat-o prin toată casa. Era în jur de ora opt seara”, a povestit, încă speriată, mama copilei. Apoi, i-a alertat pe vecini şi au început s-o caute din casă în casă, fără nici un rezultat însă. Când s-a întunecat, l-au anunţat şi pe primar, iar în jurul orei 24.00, au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

Fetiţa a fost găsită ieri, în jurul orei 8.00
Fetiţa a fost găsită ieri, în jurul orei 8.00

„Toată noaptea am căutat-o. Au venit şi pompieri, şi poliţişti, zeci de localnici. Ne-am uitat şi în fântâni, deşi sunt înalte şi nu avea cum să se urce. Am căutat pe o rază de zece kilometri. Nu aveam nici cel mai mic indiciu, pentru că nimeni, absolut nimeni, n-a văzut-o”, a declarat primarul comunei Sopot, Ion Trăistaru.

Ceasuri la rând au scotocit împrejurimile şi de abia ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, unul dintre poliţişti a găsit-o pe fetiţă la doi kilometri de casă, pe câmp, ghemuită într-un şanţ, sub nişte mărăcini. Omul legii a scos-o imediat de acolo, iar medicii de la Salvare au preluat-o urgent.

„Fetiţa a fost consultată şi totul este bine. Nu necesită internare”, a declarat Alin Demetrian, directorul Serviciului de Ambulanţă Craiova.  


    Fetiţa a fost găsită ieri, în jurul orei 8.00
Fetiţa a fost găsită ieri, în jurul orei 8.00

Soţii Şucă au crescut la orfelinat şi s-au mutat în comuna Sopot în urmă cu aproximativ 10 ani. Vecinii spun că nu au creat niciodată probleme şi, chiar dacă sunt săraci, nu şi-au abandonat copiii şi au încercat să aibă grijă de ei aşa cum au ştiut mai bine. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net