Infractorii români au speriat Europa. Ce fapte au mai făcut

Ultima actualizare:

    Polițiștii germani au declarat război infractorilor româniFoto: blacknews.ro
Polițiștii germani au declarat război infractorilor româniFoto: blacknews.ro

Trafic de emigranți, fapte cu violență, escrocherii. Sunt actele de acuzare pentru care au fost reținuți infractorii români în această săptămână, în diverse țări din Uniunea Europeană. Click! a realizat o radiografie a ultimelor ”fapte de arme” ale românilor prinși încălcând legea în străinătate

Pe 12 octombrie noaptea, o altercație violentă a avut loc în Essen. Un tânăr german de 17 ani a fost grav rănit prin înjunghiere și găsit pe stradă într-o baltă de sânge. Potrivit stiridiaspora.ro, băiatul avea mai multe tăieturi și răni prin înjunghiere și a fost dus de un medic de urgență la un spital din apropiere. În apropierea locului faptei, polițiștii au reușit să aresteze un român de 15 ani. Potrivit autorităților, poliția penală este în proces de a obține probe suplimentare și de a clasifica infracțiunea. Deja este clar că doar cei doi tineri au fost implicați în dispută și nu a fost o agresiune de grup. 

Un român a terorizat un bar din Italia 

Tot marți noapte a avut loc un scandal, într-un bar din Florența, în care a fost implicat un român, de 43 de ani. Carabinierii au fost solicitați să intervină pentru că un bărbat beat hărțuia clienții. Ajunși imediat la fața locului, oamenii legii l-au surprins pe scandalagiu și au încercat să-l calmeze. Acesta însă i-a amenințat și pe carabinierii, iar, la un moment, a urcat pe capota automobilului și a încercat să rupă un ștergător. Nu a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, deoarece a fost dat jos de pe capotă de patrula de carabinieri. Nervos și agitat, bărbatul nu s-a liniști, ci a mers în spatele automobilului și a încercat să rupă bara din spate. După multe încercări, carabinierii au reușit să-l imobilizeze pe român, care, între timp, a încercat să-i ia la bătaie și pe oamenii legii, scrie stamptoscana.it citată de stiridiaspora.ro. Băgat în mașina de poliție, românul nu s-a liniștit și a reușit să deterioreze portiera. În timpu scandalului membrii patrulei de carabinieri au fost răniți de românul dezlănțuit. 

Români arestați în Italia pentru trafic de migranți  

Șase șoferi români au fost arestați miercuri după ce au transportat în secret migranți, îngrămădiți în camionete în provincia italiană Udine. Începând cu 8 octombrie, carabinierii au descoperit pe mai multe drumuri importante din zonă 24 de persoane migrante, inclusiv 7 minori, de la care s-a aflat că au călătorit înghesuiți în niște containere din interiorul a două camionete cu numere de România. Vehiculele implicate au fost descoperite oprite într-o zonă de odihnă, la mai puțin de un kilometru de joncțiunea autostrăzii Palmanova. Acolo au fost găsiți arestați șase români, în vârstă de 37, 35, 44, 20, 22 și 29 de ani, care conduceau pe rând camionetele, aduceau migranți din România și îi lăsau la intrarea pe autostradă. Suspecții au fost acuzați de ajutor și instigare la imigrația ilegală.  

Prostituată româncă arestată pentru escrocherie 

O prostituată româncă, în vârstă de 37 de ani, este judecată în Torino după ce ar fi înșelat doi frați italieni cu 250.000 euro. Rezidentă în Torino, femeia a reușit să păcălească cei doi bărbați în vârstă de 70 de ani și respectiv 75 de ani. Femeia a reușit să convingă victimele, persoane cu dizabilități, să-i trimită banii într-un cont deschis în țara natală. Cum I-a păcălit? Prostituata româncă i-a promis fratelui mai mic, cel de 70 de ani, că se va căsători cu el și că în curând se vor muta împreună. Mai mult, l-a sedus și pe celălalt frate și le-a promis la amândoi că îi va îngriji. Femeia, care în viața de zi cu zi era prostituată, I-a păcălit sub diverse pretexte să-I trimită bani. Un frate de-al femeii a jucat pe rând rolul proxenetului sau iubitului violent care vrea bani pentru a-I da drumul.   

Româncă arestată în Italia pentru cerșetorie agresivă 

O româncă de 50 de ani care se prezenta „ghicitoare”, a fost arestată, după ce a terorizat șoferii din localitatea italiană Frosinone. Femeia cerea insistent bani la stopuri sau în marile parcări sub pretextul că prezice viitorul. Polițiștii au ridicat-o de pe stradă după ce mai mulți șoferi au acuzat-o că a reacționat violent după ce nu I-au dat bani sau au alungat-o, ajungând chiar să-i blesteme în italiană pe cei care refuzau să le ghicească în palmă, notează ilfriuli.it preluat de stiridiaspora.ro. 

Citiți și

Infractorii români acuzați de fraude in Italia și de furturi din colete poștale in Germania

Cum păcălesc infractorii români șoferii de pe autostrăzile din Germania. Metodele ”leii vechi” și “cerșetorii de combustibil”

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net