Informare meteo. Temperaturi la limita înghețului, ninsori și lapoviță la munte

Ultima actualizare:

    La munte va ninge și se va depune un strat subțire de zăpadă
La munte va ninge și se va depune un strat subțire de zăpadă

Meteorologii au emis o informare meteo care a intrat în vigoare miercuri la ora 10.00 și va fi valabilă timp de 24 de ore. Potrivit specialiștilor, în acest interval vremea va fi deosebit de rece în toată țara, iar în unele zone temperaturile vor coborî spre o grade Celsius. La munte se va înregistrat lapoviță și ninsoare.

Începând cu ziua de miercuri, de la ora 10.00, și până joi dimineață la ora 10.00, vremea se menţine deosebit de rece în toată țara, iar temperaturile minime coboară până la 0 grade.

La munte, în general la altitudini mai mari de 1.700 de metri, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10...15 l/mp), unde se va depune strat de zăpadă.

Unde cade bruma 

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Joi și vineri (23 și 24 septembrie) vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Cum va fi vremea la București

ANM a emis o informare meteo și pentru București. Astfel, în intervalul miercuri ora 10.00 – joi ora 10.00, vremea se anunță rece și în Capitală, cu temperaturi minime ce se vor încadra între 7 și 9 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și vor fi ploi trecătoare.  

CITEȘTE ȘI: A nins pe Transfăgărășan! Uite cum e drumul până la Bâlea Lac!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net