Înfiorător: şi-a violat sora de 15 ani fiindcă n-o credea virgină!

Ultima actualizare:

    Violatorul a fost reţinut de poliţişti la două săptămâni de la comiterea faptei îngrozitoareFoto: "Adevărul"
Violatorul a fost reţinut de poliţişti la două săptămâni de la comiterea faptei îngrozitoareFoto: "Adevărul"

Un tânăr de 27 ani din comuna vasluiană Deleni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, fiind acuzat că şi-a violat propria soră. “Nu mai eşti virgină, îţi baţi joc de mine şi de mama!”, i-a spus descreieratul surorii sale, apoi a trântit-o în iarbă şi a batjocorit-o.

Dumitru Gabriel Panait a împrumutat o căruţă de la un localnic, pe 19 aprilie, şi a plecat să cosească iarbă, luând-o şi pe sora sa pentru a-l ajuta. În rechizitoriul procurorilor se menţionează: „Ajunşi pe şesul situat în extravilanul satului Deleni, la circa 1,5 km de sat, cei doi au coborât din căruţă, moment în care inculpatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a întrebat-o pe sora lui: «Tu eşti fată mare?». Aceasta i-a răspuns mirată că este fată mare, iar inculpatul i-a răspuns: «Ia să văd, tu îţi baţi joc de mine şi de mama, că nu mai eşti!» În acelaşi timp, a apucat-o cu mâinile de bluză şi i-a pus piedică, trântind-o la pământ. Vătămata a căzut pe iarbă, iar inculpatul s-a aşezat peste ea, începând să tragă de pantaloni pentru a o dezbrăca. Vătămata a apucat cu mâinile de pantaloni şi a început să ţipe la fratele ei pentru a o lăsa în pace“.

A lovit-o cu pumnii peste faţă

Fata a luptat din răsputeri cu fratele ei, însă nu a reuşit să scape din mâinile sale. În timp ce era violată, fata a încercat să scape muşcându-şi fratele de mână. Individul a lovit-o cu pumnii peste faţă, până când a început să sângereze.  La un moment dat, victima a reuşit să scape şi a luat-o la fugă pe câmp, însă după aproximativ 20 de metri a fost prinsă şi batjocorită din nou. „După ce s-a consumat agresiunea sexuală, inculpatul i-a cerut vătămatei să meargă la cişmeaua din apropiere pentru a se spăla pe mâini şi pe faţă, deoarece era murdară de sânge. În continuare inculpatul a cosit iarba, a pus-o în căruţă şi împreună cu sora au plecat spre casă. Pe drum, i-a spus vătămatei să nu spună nimănui despre cele întâmplate pentru că o omoară“, precizează procurorii.

Click! spune

Violată cu sălbăticie de fratele ei mai mare, copila a povestit despre episodul cumplit prin care a trecut. În urma agresiunii sexuale, fata de 15 ani a suferit traume severe, fiind internată mai multe săptămâni la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net