Inele de ceapă în crustă de pesmet şi parmezan. Cel mai gustos mod de a găti ceapa

Ultima actualizare:

    Un aperitiv delicios, ușor de făcut și ieftin: inele de ceapă în crustă de pesmet şi parmezan. Arată foarte frumos și este și gustosFOTO: adevarul.ro
Un aperitiv delicios, ușor de făcut și ieftin: inele de ceapă în crustă de pesmet şi parmezan. Arată foarte frumos și este și gustosFOTO: adevarul.ro

Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Pe lângă întrebuinţarea ei în supe, aceasta poate fi preparată într-un mod inedit: prăjită în pesmet şi parmezan.

Un aperitiv delicios, ușor de făcut și ieftin: inele de ceapă în crustă de pesmet şi parmezan. Arată foarte frumos și este și gustos.

Cel mai gustos mod de a găti ceapa: inele în crustă de pesmet și parmezan.

Ingrediente

  • 1 ceaşcă făină
  • 1 lingură condimente
  • 1/2 căni pesmet
  • 1/2 cană parmezan ras
  • 2 cepe, tăiate felii rotunde, groase cât un deget
  • 2 ouă, bătute.

Mod de preparare

  • Preîncălziţi cuptorul la 200 C.
  • Adăugaţi hârtie de copt în tavă. Într-un castron mare se combină făina şi condimentele, iar în altul pesmet şi parmezan.
  • Daţi ceapa prin amestecul de făină, scufundaţi-o în ou, apoi daţi putin amestecul prin pesmet.
  • Aşezaţi pe foaia de copt şi daţi la cuptor aproximativ 20-25 de minute. (Sursa: adevarul.ro)

Citește și:

Cum se prepară o şarlotă cu mere. Secretul unui desert rafinat

Cum faci lușcoşul, delicioasa ciorbă de varză din Ardeal

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net