Inedit! O firmă din România face diamante din câini morţi

Citeste tot despre: 

Mulţi români suferă după ce-şi pierd prietenii necuvântori! Pentru a le mai alina din suferinţă, patronul singurului cimitir de animale din ţară a venit cu o idee inedită.

El produce diamante confecţionate din rămăşiţele animalelor de companie. Stăpânii îndureraţi pot comanda o astfel de bijuterie pentru 5.000 de euro, scrie ziarulring.ro.

Furnizorul acestor podoabe spune că, în străinătate, transformarea câinilor în diamante şi chiar a oamenilor decedaţi este ceva normal. “Sunt diamante veritabile care se fabrică pe baza unei tehnologii patentate de zeci de ani de ruşi, preluată de americani, prin care se accelerează procesele naturale. Diamantele personalizate pe care le facem noi sunt realizate din cenuşa sau părul unui animal de companie.

Perioada de realizare a unui astfel de diamant este de şase până la opt luni de zile. Calitatea, tipul şi dimensiunea diamantului se stabilesc la cererea clientului”
, a declarat pentru sursa citată mai sus Laurenţiu Neghină, patronul cimitirului de animale.

Oferta firmei pentru diamantele personalizate din animalele de companie cuprinde atât pietrele preţioase confecţionate din cenuşa câinilor decedaţi, cât şi din blana acestora.

Loading...