Inedit! O firmă din România face diamante din câini morţi

Ultima actualizare:

El produce diamante confecţionate din rămăşiţele animalelor de companie. Stăpânii îndureraţi pot comanda o astfel de bijuterie pentru 5.000 de euro, scrie ziarulring.ro.

Furnizorul acestor podoabe spune că, în străinătate, transformarea câinilor în diamante şi chiar a oamenilor decedaţi este ceva normal. “Sunt diamante veritabile care se fabrică pe baza unei tehnologii patentate de zeci de ani de ruşi, preluată de americani, prin care se accelerează procesele naturale. Diamantele personalizate pe care le facem noi sunt realizate din cenuşa sau părul unui animal de companie.

Perioada de realizare a unui astfel de diamant este de şase până la opt luni de zile. Calitatea, tipul şi dimensiunea diamantului se stabilesc la cererea clientului”

Oferta firmei pentru diamantele personalizate din animalele de companie cuprinde atât pietrele preţioase confecţionate din cenuşa câinilor decedaţi, cât şi din blana acestora.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net