Îndemn fierbinte pentru fostul primar al Iaşiului: “Gigi, bea ceva bun, f**e ceva bun”!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Nichita, în timpul unei vacanţe petrecute în Grecia
Gheorghe Nichita, în timpul unei vacanţe petrecute în Grecia

Şi-a făcut cont de Facebook şi acum interacţionează des cu prietenii virtuali! Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, a devenit, de câteva săptămâni, utilizator al reţelei sociale, fiind foarte activ şi dialogând chiar şi cu cei care-l contestă. Mai mult, el poartă şi conversaţii fierbinţi cu o tânără.

Pe lângă răspunsurile referitoare la activitatea sa de 12 ani în fruntea Primăriei Iaşi, fostul edil Gheorghe Nichita stă de vorbă, pe Facebook, şi cu tinere domnişoare, atingând şi aspecte mai lumeşti ale vieţii. Într-un dialog despre care, cel mai probabil, a crezut că este privat, Nichita îi răspunde unei tinere din Iaşi, Diana, căreia îi spune că îi place “stilul ei provocator”. În prealabil, tânăra îi propusese fostului primar: “Gigi, bea ceva bun, f**e ceva bun, plimbă-te, lasă-i să se înece!”. Lui Nichita i-a plăcut îndemnul fetei: „E o idee bună, o să mă gândesc”. Fostul primar a revenit şi i-a scris tinerei următoarele: „Deja trec la treabă... îmi place stilul tău provocator şi tranşant, citit printre rânduri găsesc sensuri normale”.

Le-a cerut poliţiştilor locali să-i urmărească amanta

Adina Samson, fosta amantă a edilului iubăreţ
Adina Samson, fosta amantă a edilului iubăreţ

Gheorghe Nichita a fost îndepărtat din fruntea Primăriei Iaşi după ce a fost reţinut, pe 1 mai 2015, de DNA, într-un dosar în care a fost ulterior trimis în judecată pentru mai multe fapte de abuz în serviciu. Nichita este acuzat în acest dosar, aflat în prezent pe rolul Tribunalului Iaşi, că ar fi cerut Poliţiei Locale din Iaşi să o urmărească pe fosta sa amantă, Adina Samson, în perioada în care aceasta lucra la Primăria Iaşi. Nichita mai este judecat pentru luare de mită într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti. În prezent, Nichita se află sub control judiciar.Citeşte dialogul dintre Nichita tânăra Diana pe adevarul.ro! 

image
image
image
image
image
image
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net