Încurcătură la Morgă. S-au dus să-şi ia mortul, dar au primit altul

Ultima actualizare:

Ion Valy Dănuţ (42 de ani), din comuna Băleşti şi Valentin Găitănaru (55 de ani), din Popeşti, au murit sâmbătă seara, fiecare în localitatea de domiciliu, iar cadavrele celor doi au fost aduse la Serviciul de Medicină Legală. Ieri, familiile celor doi au venit să-şi ia morţii acasă, însă nu mică le-a fost surpriza să constate că rudele lor decedate au fost inversate. Bărbatul de 42 de ani decedat la Băleşti s fost pus în maşina firmei de pompe funebre şi transportat la Popeşti, în comuna celuilalt decedat.

Cadavrul lui Valentin Găitănaru fusese îmbrăcat de angajaţii de la morgă cu hainele aduse de familia celuilalt mort şi pus în alt sicriu decât cel pregătit pentru el. Când şi-au dat seama de încurcătură, rudele s-au revoltat şi vor acum să facă un denunţ. Legiştii au pasat responsabilitatea asupra firmei de pompe funebre cu care Spitalul are contract.

„Este o greşeală a firmei de transport, care a încurcat brăţările la decedaţi", a spus medicul Silviu Lucasievici. Patronul firmei care s-a ocupat de transportul mortului a precizat că vina ar trebui împărţită în mod egal.„Suntem şi noi vinovaţi, dar şi cei de la Medicină Legală, care ne-au dat mortul pe mână. Să ne asumăm cu toţii greşeala", a replicat Costel Bratu.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net