Incredibil!A făcut sex cu fata, mama şi bunica

Ultima actualizare:
Caz asemănător  la Constanţa
Caz asemănător la Constanţa

Are 67 de ani şi a vrut să devină amantul unei întregi familii. După ce a avut relaţii sexuale cu o tânără, cu mama acesteia, dar şi cu bunica ei, bărbatul i-a agresat sora minoră, de doar 9 ani.

Vasile Rus este tehnician viticultor şi locuieşte în Ruşeni, Satu Mare. Bărbatul este divorţat, are copiii plecaţi în străinătate şi stă singur, într-o casă vecină cu cea a familiei Şerban: Doiniţa (52 de ani), fiica ei, dar şi două nepoţele dintre care una este minoră. Vasile le-a ajutat mult timp pe femei cu bani şi alimente, acestea fiind sărace.

Mai mult, toţi sătenii povestesc că, de-a lungul timpului, bărbatul a avut relaţii sexuale cu bunica, mama şi una dintre fete, care este majoră. Zilele trecute, însă, femeile au depus plângere la poliţie împotriva lui Vasile, care ar fi agresat-o sexual şi pe fetiţa cea mică, Maria, de 9 ani, elevă în clasa a treia.

Anchetatorii au constatat însă, în urma analizelor, că micuţa este încă virgină. Bătrânul s-a dezbrăcat în faţa fetei, i-a dat şi ei hainele jos, de mai multe ori, dar nu a violat-o, spun aceştia. Totul s-ar fi pretrecut chiar în casa minorei. Vasile Rus este cercetat în libertate pentru corupţie sexuală.

Instanţa a dispus interdicţia de a părăsi localitatea.

În faţa reporterilor Click!, bărbatul nu şi-a recunoscut faptele. El ne-a spus că nu are „nici o treabă cu asta" şi s-a refugiat în casa păzită de patru câini. Dar Doiniţa Şerban a povestit că, atât ea cât şi fiica ei au întreţinut relaţii sexuale cu Vasile: „Femeile ca femeile, dar cu fetiţa ce-a avut?" Ea a spus că fiica ei, Leana, mama fetiţei agresate, s-a mutat de câteva zile într-un sat vecin, împreună cu noul concubin, pentru a scăpa de ruşinea vecinilor.

simeon stalpnicul png

Maria, minora agresată a fost preluată de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului, chiar după audierile de la Poliţie şi a fost dată în plasament de urgenţă.

Caz asemănător la Constanţa


    Caz asemănător  la Constanţa
Caz asemănător la Constanţa

Octombrie 2010. O femeie de 41 de ani, dar şi fiica ei minoră de 14 ani au trăit, timp de un an, cu acelaşi bărbat, care le trimitea să se prostitueze. Clienţii aduşi de bărbat care plăteau pentru a face sex cu minora şi cu mama ei, primeau "bonus": pe bunica fetei. Cele trei s-au culcat cu peste 100 de bărbaţi.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net