Incredibil! O tânără dată dispărută își bate joc de poliție pe Facebook. Ce le-a transmis anchetatorilor

Ultima actualizare:

    Fata dispărută este căutată de câteva zilefoto: captura Facebook
Fata dispărută este căutată de câteva zilefoto: captura Facebook

O caută o țară întreagă, însă parcă a intrat în pământ. O tânără de 18 ani din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu a fost dată dispărută acum câteva zile de familie. Cunoscuții se gândeau la ce este mai rău când, la un moment dat, pe pagina sa de Facebook apare un mesaj uluitor. Fata face moșto de poliție și spune că s-a ascuns pentru a face like-uri.

Andreea Macau este o tânără brunetă cu păr lung și ochi căprui. Are aproximativ 1,65 metri înălțime și constituție atletică. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Sibiu, fata de 18 ani a plecat vineri din locuinţa sa din Tălmaciu şi nu s-a mai întors. Familia a dat-o dispărută, iar poliţiştii au început căutările și au cerut și sprijinul populației, după ce i-au făcut publice semnalmentele și fotografia.

Imediat după ce au fost alertați, polițiștii au început căutările. Mai multe persoane au fost interogate cu privire la locurile pe care le frecventa și la anturaj. Cunoscuții se gândeau că soarta ei este similară cu cea a fetelor dispărute la Caracal, însă, la un moment dat, pe pagina ei de facebook apare o postare uluitoare.  O poză cu fata dispărută, înconjurată de inimioare, este însoțită de mesajul ”Dacă tot sunt dispărută...” și ”Voiam să fac like-uri și urmăritori”!

Postarea a avut succesul scontat pentru că,  imediat, prietenii ei virtuali au reacționat și au lăsat mesaje pe contul ei de socializare. Unii dintre utilizatori  s-au amuzat, alţii au certat-o. „Anunță și tu când mai pleci… Nu se face așa… Anunță…. Ești majoră, da’ e important să anunți unde mergi… Părinții tăi, oricât de stricți ar fi trebuie anunțați”, sunt câteva mesaje de la prietenii săi de Facebook.

Tânăra dispărută care își bate joc de poliție pe Facebook, căutată în continuare

Mesajul a fost văzut și de anchetatări, însă reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sibiu au transmis că încă nu au reușit să stea de vorbă cu fata și că se fac cercetări cu privire la dispariția ei.  ”Colegii încă încearcă să o contacteze. Încă este căutată. Cel mai probabil, în cursul acestei zile vom avea mai multe detalii despre acest caz”, a spus  Agent șef adjunct de poliție Elena Welter, pentru Click!.

Se fac în continuare cercetări poentru găsirea fetei dispărute care își bate joc de poliție pe Facebook pentru a stabili cu exactitate dacă ea a plecat de acasă de bunăvoie sau dacă e în pericol.

Citește și: 

Adolescentele din Brăila care dispăruseră după ore au fost găsite. Fuga lor fusese planificată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net