Incredibil! O femeie din Braşov riscă închisoarea pentru că şi-a târât băieţelul cu maşina şi l-a ameninţat că-l abandonează

violenta-in-familie.jpg

Copilul rănit de părinti este speriat
Copilul este foarte speriat
foto: captura Facebook

O femeie din Braşov a vrut să îi dea o lecţie de disciplină băieţelului ei de 8 ani. Aceasta era nemulţumită de comportamentulu fiului său. Astfel că l-a dus la margiunea unui sat, l-a dat jos din maşină şi l-a ameninţat că îl lasă acolo. Fapta sa ar putea să o trimită după gratii.

 Femeiea este cercetată acum penal pentru violenţă ân familie şi riscă să stea doi ani după gratii. Pedeapsa pentru această faptă este prevăzută de art 199 din Codul Penal.  Însă trauma copilului care se vedea părăsit de mamă poate fi trecută, probabil, prin multe şedinţe de terapie.

Cum a ajuns copilul femeia să îşi târască copilul pe stradă

„Evenimentul a avut loc în data de 24 mai pe raza localității Vulcan, jud. Brașov. O femeie în vârstă de 39 ani, aflandu-se in autoturism cu fiul său  în vârstă de 8 ani, în încercarea de a-l disciplina pe minor, i-ar  fi spus ca-l va lăsa în zona cartierului de rromi din zonă.

 Astfel, femeia l-a dat jos din auto pe minor, iar în momentul în care a pus în mișcare vehiculul, copilul s-ar fi agățat de mașină, iar după aprox 3-4 m s-ar fi desprins și ar fi căzut pe partea carosabilă. Minorul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital pt investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie”, a transmis poliţia Braşov.

Unul dintre martorii incidentului a povestit pentru Protv:  “Doamna l-a scos din maşină, l-a scos şi plângea. “Băi, lasă că-ţi arăt eu, dacă tu eşti rău, să vezi ce pedeapsă îţi dau.” L-a scos pe partea dreaptă, s-a suit în maşină şi a plecat şi l-a lăsat.”

Ancheta este acum în desfăşurare. Autorităţile urmează să decidă ce pedeapsă va primi mama copilului şi dacă minorul va fi luat din sânul familiei.

Loading...