Incredibil! Mâncăm carne fără documente

Ultima actualizare:

    Tirurile sunt oprite în Vama Giurgiu și luate la puricat
Tirurile sunt oprite în Vama Giurgiu și luate la puricat

Razie de amploare a autorităţilor în Giurgiu. Două tone de carne și mai multe sute de kilograne de pește au fost confiscate. Nu aveau acte de provenineță și urmau să ajungă pe piaţa din Bucureşti.

Zeci de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Imigrări şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare participă, în această dimineaţă, la o acţiune de amploare în judeţul Giurgiu.

Potrivit Poliției de Frontieră Giurgiu, în doar două ore, au fost constatate şapte infracţiuni şi aplicate 75 de amenzi în valoare de peste 75.000 de lei.

Un camion era încărcat cu două tone de carne de vită, iar un altul transporta 500 de kilograme de peşte adus din Grecia.

Marfa nu avea acte de provenienţă și a fost confiscată. Fără autorizație, nu se știe de un provine, dacă este bună sau nu pentru consum.

Chiar și așa, carnea și peștele urmau să ajungă pe rafturile magazinelor. Și cine știe de câte ori alimentele au trecut ilegal prin vamă, iar noi le-am cumpărat fără să știm ce mâncăm de fapt. Razia a durat patru ore timp în care s-au mai confiscat 300 kg de roșii, 20 kg de lactate, 200 de produse de panificație și 165 de produse textile.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net