Incredibil! Hoții au furat roțile elicopterului prăbușit la Săpânța

Ultima actualizare:

    Așa arată epava după ce jandarmii au plecat de la fața locului. Roțile elicopterului au fost furatefoto: captura vasiledale.ro
Așa arată epava după ce jandarmii au plecat de la fața locului. Roțile elicopterului au fost furatefoto: captura vasiledale.ro

Este anchetă în cazul prăbușirii elicopterului Kamarov K26, în Maramureș. Investigatoriii au luat deja probe de la fața locului, iar până luni, jandarmii au avut grijă ca nimeni să nu încalce perimetrul delimitat de autorități. După câteva zile, echipă a unei firme de dezmembrări a venit la fața locului pentru a coborî elicopterul. Oamenii au avut o surpriză. Roțile aeronavei au dispărut.

Descoperirea a fost făcută joi de o echipă a unei firme specializate din Oradea. Oamenii au sosit în Maramureş pentru a dezmembra şi a coborî elicopterul prăbuşit exact cu o săptămână urmă în pădurea din zona Săpânţei. Ajunşi la faţa locului, oamenii au avut o surpriză mare: roţile elicopterului Kamarov K26 au dispărut. Informația a fost făcută publică de site-ul local vasiledale.ro.

Cel mai probabil, poliția va deschide un alt dosar penal în acest caz, urmând să caute hoții de roți.

Elicopterul fost găsit prăbuşit, pe 9 mai, lângă localitatea Săpânţa din judeţul Maramureş. Lângă aparat se afla trupul neînsufleţit al pilotului. În vârstă de 48 de ani şi originar din Belarus, acesta era comandantul adjunct al echipei de elicoptere din Minsk. El fusese dat dispărut de familie de pe 5 martie. 

Potrivit primelor informaţii venite din partea martorilor, aeronava implicată în accident este un elicopter folosit în diferite activităţi din domeniul agriculturii. Oamenii legii vor dechide o anchetă pentru a stabili cu exacitate care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul şi pentru a determina dacă aparatul avea un plan de zbor.

CITEȘTE ȘI: Elicopter prăbuşit în judeţul Maramureş. Pilotul a fost găsit mort lângă aparatul de zbor

CITEȘTE ȘI: Elicopterul prăbuşit, folosit pentru contrabanda cu ţigări

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net