Incredibil! Facebook-ul a făcut două victime la referendum. Vezi aici de ce

Ultima actualizare:

Cristina Elena Irimia, preşedinta secţiei de votare cu numărul 123, a fost înlocuită din funcţie încă de ieri, după ce împotriva ei a fost depusă o contestaţie. Mesajul pe care ea şi l-a postat pe Facebook îndemna cetăţenii să nu meargă la vot.

"Dragi prieteni de pe Facebook...am o singură rugăminte pentru voi...duminică mergeţi în parc, ieşiţi cu amicii la o bere, mergeţi la un grătar, faceţi dragoste, numai NU MERGEŢI LA REFERENDUM...ţin să fac o precizare: mă adresez acelora care au rate în euro, acelora care au muncit pe brânci pentru diplomele lor de masterat şi doctorat, acelora care se simt jigniţi de modul în care ne tratează, din nou, U.E. dar şi acelora care muncesc cinstit, plătesc taxe peste taxe la stat pentru ca unii să stea cu mâna întinsă pentru ajutorul social (această minunată găselniţă de încurajare a lenei e opera PSD-ului, din perioada tovarăşului Iliescu)", a postat ea pe reţeaua de socializare.

O altă sefă a unei secţii de votare, tot din Iaşi, a comis aceeaşi greşeală şi a fost înlocuită din funcţie, scrie Adevărul.

"Ieşi din turmă! Mergi la referendum. Votează DA ca să-l dăm afară de la Cotroceni", şi-a postat pe reţeaua de socializare preşedinta secţiei de votare din Popricani, Iaşi.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net