Incredibil! Darius Dan, fiul ministrului de Interne, bătut de manelişti într-o discotecă din Teleorman

Ultima actualizare:

    Darius Dan a fost bătut într-o discotecă din Teleormanfoto: captura Facebook Darius Dan
Darius Dan a fost bătut într-o discotecă din Teleormanfoto: captura Facebook Darius Dan

Fiul ministrului Carmen Dan a fost bătut într-o discotecă din satul Buteşti, aflată la aproximativ 15 kilometri de oraşul Videle din judeţul Teleorman. Incidentul a avut loc la începutul lunii aprilie şi totul a pornit de la manele. Darius Dan ar fi solicitat DJ-ului să pună altă muzică însă mai mulţi tineri din localitatea Poeni s-au supărat şi l-au pocnit pe fiul ministrului de Interne.

Darius Dan ar fi primit un pumn de la un tânăr. Însă imediat totul avea să ia o amploare deosebită. Un martor ocular la întregul scandal a declarat pentru liberinteleorman.ro: “E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă.”

Purtătorul de cuvânt Teodora Dragole al IPJ Teleorman, a declarat pentru jurnaliştii liberinteleorman.ro că există o anchetă în desfășurare pe tema unui episod violent petrecut în localitatea menționată, o anchetă care se derulează sub supravegherea procurorului de caz.

Poliția susține, însă, că Darius a făcut plângerea abia a doua zi la Poliția Rurală Poeni.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net