Incredibil! Am mâncat carne de pui stricată cu excremente şi şoareci

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cumpărăm din magazine alimente, dar nici prin cap nu trece cât sunt de periculoase pentru sănătate. Oamenii legii au stabilit că reţeaua de evazionişti cu care aveau legături senatorul Niculae Bădălău şi procurorul Angela Nicolae livrau în magazine, cu bună ştiinţă, carne de pui infestată cu salmonella.

UPDATE, ORA 15.30

Inspectorii de la Autoritatea Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au demarat o anchetă de amploare în magazinele Selgros.

UPDATE, ORA 15.10

13 tone de marfă a fost retrasă de urgenţă din magazinele Selgros, din Bucureşti şi Braşov.

UPDATE, ORA 12.15

Reprezentanţii Selgros au anunţat că retrag toate produsele de la Avicola Călăraşi

În baxurile cu pui au fost găsite excremente de rozătoare şi chiar şoareci vii.

Magazinele din lanţul Selgros se numără printre clienţii reţelei de evazionişti, anunţă rtv.net.

"SC Avicola Călăraşi a livrat cantităţi importante de carne de pui alterată şi către magazinele din lanţul Selgros, aspect constatat de Olteanu George, responsabil din cadrul Selgros Braşov. Pulpele de pui recepţionate în data de 11.09.2013 prezentau un miros rânced, închis, iar, în peleţii de marfă au fost identificate produse mâncate şi excremente de rozătoare. La o livrare din data de 11.09.2013, către un magazin Selgros din Brăila, în carnea de pui ambalată au fost identificate excremente şi şoareci vii", se arată în referatul întocmit de DNA.

Anchetatorii au arătat în rechizitoriu cum una dintre persoanele reţinute pentru evaziune îi spunea unui angajat să ascundă medicilor veterinari toate aceste probleme legate de carnea infestată cu salmonella.

În acest dosar, procurorii cer arestarea a 29 de persoane.

Salmonella este un gen de bacterie patogenă intestinală care cauzează unele boli infecțioase (febră tifoidă, paratifos, intoxicații alimentare etc.).

Salmonella este cauza celor mai răspândite toxiinfecții alimentare, contaminând omul prin ingestia de mâncare sau de apă infectată.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5