Incidente violente la Untold. Un spectator a fost bătut cu bestialitate în faţa agenţilor de pază

Ultima actualizare:

    Festivalul de muzică electronică a aglomerat oraşul Cluj-Napocafoto: arhiva personală
Festivalul de muzică electronică a aglomerat oraşul Cluj-Napocafoto: arhiva personală

Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune s-au derulat printre spectatorii Festivalului Untold de la Cluj. Dincolo de atmosfera incendiară creată de trupele de muzică electronică invitate să cânte pe scenă, în public un român a fost ţinta un atac violent din partea unui grup de bărbaţi. Totul a avut loc chiar în faţa agenţilor de pază care au asistat neputincioşi

Un român stabilit la Londra a fost bătut la Untold, în timp ce Dimitri Vegas&Like Mike erau pe scenă. Adrian Unciuleanu a fost lovit de câțiva tineri, fără ca agenții de pază să intervină, relatează Gazeta de Cluj.

Tânărul se pare că era în stare avansată de ebrietate
Tânărul se pare că era în stare avansată de ebrietate

”Mă aflam pe gazonul stadionului. La un moment dat un tânăr a ieșit dintr-un grup și s-a îndreptat spre mine, ca și cum ar fi vrut să-mi spună ceva. M-a luat de mână și m-a extras de lângă prietena mea, după care m-a dus în grupul său. Eu n-am avut habar ce urma să facă, am crezut – cum v-am spus – că vrea să-mi spună ceva. Brusc, m-am trezit cu vreo cinci inși în față și alți doi în spate, care m-au atacat cu brutalitate”, a povestit tânărul.

Aceasta nu este singura nemulţumire a tânărul de 30 de ani, care se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice peste măsură. "Culmea-culmilor, bătăușii mi-a spus, chiar în fața polițiștilor, că am meritat tot ce mi s-a întâmplat. Este incredibil: adică am fost ciomăgit doar pentru motivul pentru că am dansat, m-am simțit bine și am băut bere în timpul spectacolului”, a mai spus el. 

Apoi, însoțit de prietena lui se prezintă la cabinetul de consultații al I.M.L. Cluj. Acolo, după ce l-au văzut, legiștii i-au eliberat un certificat  în care îi recomandă 10 zile de îngrijiri medicale.

„A fost cel mai urât episod din viața mea, așa că fără regret am să las baltă restul concertelor și mă pregătesc să mă întorc la Londra, desigur după ce voi depune plângere penală pe numele bătăușilor. Plec să nu mai aud de acest festival, deși am dat deja 400 de euro pentru închirierea locuinței în care suntem găzduiți. Inclusiv șederea noastră la Cluj, în apartamentul de pe strada Edgar Quinet a fost un dezastru, fiindcă gazda ne-a înștiințat, când am încheiat târgul că putem asculta muzica tare – și în sensul acesta am adus cu noi și două boxe. Când colo ne-am trezit, când ne distram mai bine, cu vecinii pe capul nostru și cu poliția”, a conchis el după care părăsește incinta instituției medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net