Incident pe strada Orşova din Capitală! O femeie s-a baricadat în apartament şi ameninţă că aruncă blocul din aer

Ultima actualizare:

    Elevi au fost duşi la şcoală  cu maşina  de pompieri
Elevi au fost duşi la şcoală cu maşina de pompieri

O femeie din Bucureşti ameninţă că va arunca blocul în care locuia în aer, dacă va fi evacuată din apartament.

UPDATE 12:20 Femeia are 76 de ani şi, potrivit executorului judecătoresc aflat la faţa locului, şi-a vândut casa în urmă cu doi ani, iar banii i-a împărţit cu două nepoate. Aceasta spune însă că nu a semnat nimic şi chiar i-a făcut plângere penală notarului care a semnat actele de vânzare-cumpărare.

"Invocă toate motivele posibile pentru a nu părăsi această casă. Nu vrea să plece, pur şi simplu, spune că e munca ei de o viaţă. Nepoatele ei nu colaborează cu mine, aşa că am vorbit cu protecţia socială, o să dau telefoane să vină să o preia, pentru că trebuie îndepărtată, în condiţiile în care refuză să părăsească casa", a menţionat executorul.

Bătrâna aflată la un pas de evacuare susţine că are depusă o contestaţie la executare, care are ca termen dat de 7 ianuarie 2013. "Contestaţia există, dar nu are hotărâre judecătorească de suspendare provizorie a acestei executări. Nu avem de ales decât să-l punem pe creditor în drepturile sale", a precizat executorul.

Potrivit România TV, femeia nu mai deţine apartamentul în care s-a baricadat, dar nu vrea în ruptul capului să părăsească locuinţa şi ameninţă că va arunca întregul imobil în aer.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care încearcă să prevină o eventuală tragedie. Femeia are asupra sa o butelie şi vrea să provoace o explozie.

Ea spune că nu are unde să locuiască dacă va fi dată afară şi negociază în acest moment cu poliţia.

Vom reveni cu amănunte

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net