Incident la Constanţa: Mama primarului Făgădău, prinsă cu 5 buletine de vot. Ce riscă femeia

Ultima actualizare:

    Teodora Făgădău, mama primarului Constanţei, prinsă cu 5 buletine de votfoto: captura Adevarul.ro
Teodora Făgădău, mama primarului Constanţei, prinsă cu 5 buletine de votfoto: captura Adevarul.ro

Un incident grav s-a produs, duminică, la Constanţa. Mama primarului Decebal Făgădău a fost prinsă cu cinci buletine de vot. Femeia încerca să le introducă în urnă. Ministerul de Interne a transmis că, în prima parte a zilei au fost înregistrate sute de semnalări de vot multiplu dar şi alte incidente grave. Unele dintre acestea nu s-au confirmat, însă au fost şi multe cazuri în care s-au aplicat amenzi şi se fac cercetări penale.

Incidentul s-a produs la o secţie de votare de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal, potrivit adevarul.ro .

La secţia de vot numărul 133 din municipiul Constanţa, de pe strada Badea Cârţan, o pensionară în vârstă de 70 de ani a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot.

„Mama e la Poliţie, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot şi nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu şi nu a avut niciodată în intenţie aşa ceva. Sunt convins că această situaţie va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliţie. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situaţia o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău pentru Info Sud-Est.

Ministerul de Interne a confirmat incidentul. Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat că „poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o secţie de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

CITEŞTE ŞI: Referendum pentru justiție 2019. Ce amendă riști dacă faci poză la 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net