Închisoare cu suspendare pentru şoferul care a omorât o tânără în curtea fabricii

Ultima actualizare:

    Andrei Caramelea făcea drifturi cu 80 km/h când a lovit-o pe Irena Ilic
Andrei Caramelea făcea drifturi cu 80 km/h când a lovit-o pe Irena Ilic

Sentinţă definitivă! Andrei Caramelea, şoferul care acum un an a ucis o tânără din Serbia şi a rănit cinci angajaţi în curtea fabricii Leoni din Bascov (Argeş), a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Camerele de supraveghere, aproape 20 de martori şi raportul de expertiză au arătat că şoferul avea viteză de 80 km/h într-o zonă în care limita era de 5 km/h, şi că făcea drifturi. Drama din curtea firmei Leoni făcea înconjurul ţării şi stârnea un val de revoltă. Pe 30 martie 2017, Andrei Caramelea (22 de ani) intra cu un autoturism BMW într-un grup de angajaţi, ucigând pe loc o tânără din Serbia, Irena Ilic (27 de ani), şi rănind alte cinci persoane, dintre care două foarte grav.

Magistraţii Judecătoriei Piteşti au dat dovadă de clemenţă, condamnându-l pe Andrei Caramelea la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, scrie adevarul.ro. Irena Ilic era în ultima zi de lucru la fabrica Leoni când a fost ucisă. Tânăra urma să se mărite peste numai trei luni, în iunie 2017.

Mărturia lui Dusan Bijeljic, logodnicul fetei, este impresionantă: ”După ce un prieten care lucra cu ea mi-a comunicat vestea, am leşinat. Viaţa şi visele mele au fost ruinate. Mi-am pierdut mama copiilor la care visam împreună. În inima mea, care bătea pentru Irena, este un gol pe care nici o femeie n-o să-l umple vreodată”.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net