Închisă în casă de nepoţi, salvată de pompieri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un incident amuzant a avut loc luni după-amiază la Cluj-Napoca:  o femeie de 52 de ani a fost încuiată 17 ore de nepoţii ei din Cluj.

Femeia a fost uitată complet de nepoţii la care venise în vizită. Problema este şi că nu avea chei să iasă din apartament. Şi-a sunat în draci nepoţii, dar aceştia nu i-au răspuns. Atunci a intrat în panică şi a apelat pompierii. Aceştia au intervenit şi au scos-o pe unul dintre geamurile apartamentului din cartierul clujean Gheorgheni. Ea fusese plecată în Italia, la muncă, şi venise să-şi revadă nepoţii.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

După ce pompierii au adus-o cu picioarele pe pământ, femeia a cerut o ţigară. „Am fost solicitaţi să intervenim într-un bloc de lângă Piaţa Hermes la o deblocare de uşă. Am găsit o femeie într-un apartament cu uşa blocată, închisă în casă de un nepot. Ne-a solicitat să o scoatem din casă. Colegii mei au scos-o pe geam, de la etajul IV. Femeia nu s-a plâns de nici o durere, nu avea probleme medicale, totul a decurs normal. După ce s-a văzut ieşită din apartament, ne-a cerut o ţigară. Am lăsat-o lângă bloc, afară, ne-a declarat că îşi rezolvă ea problemele cu nepotul", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al pompierilor clujeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net