A început să ucidă la 18 ani. Român închis pe viaţă în Marea Britanie pentru omor

Ultima actualizare:

    Dumitru Palazu, 48 de ani, ucide de la 18 ani. A mai fost condamnat, dar acum magistrații britanici l-au trimis după gartii până la sfârșitul viețiiFoto: bbc.co_.uk
Dumitru Palazu, 48 de ani, ucide de la 18 ani. A mai fost condamnat, dar acum magistrații britanici l-au trimis după gartii până la sfârșitul viețiiFoto: bbc.co_.uk

Dumitru Palazu, 48 de ani, ucide de la 18 ani. A mai fost condamnat, dar acum magistrații britanici l-au trimis după gartii până la sfârșitul vieții. În luna aprilie, a omorât un alt român în oraşul Kent din Marea Britanie.

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă, marţi (12 noiembrie), după ce în aprilie a omorât un conaţional în oraşul Kent din Marea Britanie, scrie adevarul.ro.

Dumitru Palazau are 48 de ani şi abia fusese eliberat cu câteva săptămâni înainte să comită încă o crimă.  Abia ajuns de câteva zile în Marea Britanie, acesta a înjunghiat în inimă un alt român, Alexandru Constantinescu, conform thesun.co.uk.  

Dumitru Palazu lucra la un depozit de împachetare a fructelor şi legumelor. Marţi, 12 noiembrie, a fost condamnat pentru crimă şi condamnat la închisoare pe viaţă. Acesta va trebui să execute minim 30 de ani de închisoare. 

Judecătoarea de caz i-a adresat condamnatului că este „un invidid violent, nemilos şi foarte periculos”.

Criminalul a mai fost închis timp de 9 ani pentru omor în 2009, când l-a omorât în bătaie pe tatăl partenerei sale. Prima crimă însă, a comis-o la vârsta de 18 ani, când a fost închis pentru 6 ani după ce a omorât un alt bărbat într-o încăierare.

Dumitru  Palazu a mai avut trei condamnări în perioada 1994-2001 pentru agresiune violentă, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Criminalii care au îngrozit România: Ion Râmaru, "Asasinul de Anul Nou", "Taximetristul morții", "Omul cu ciocanul"

Cum și-a refăcut viața ucigașul Mihaelei Runceanu, la 10 ani de la eliberare

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net