A început Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează singurul festival internațional de Teatru de Stradă din București, care anul acesta devine cel mai mare eveniment de profil din țară.

Între 1 și 30 iulie, a noua ediție a festivalului aduce la București sute de artiști internaționali și peste 40 de spectacole din Franța, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania și România. Spectacolele au loc în fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, de la ora 19:00 până la ora 23:00 în următoarele zone din Capitală: Piața George Enescu, Piața Revoluției, Parcul Krețulescu, Calea Victoriei, Piațeta Odeon, Piața Universității, Piața Constituției, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii și Centrul Istoric.

Gărâna Jazz Festival e la a 21-a ediţie

simeon stalpnicul png

Iubitorii de muzică live şi natură care tânjesc după serile de vară cu jazz sub cerul liber îşi pot planifica ieşirea la a 21-a ediţie Gărâna Jazz Festival, care va avea loc între 6 şi 9 iulie, în Munţii Semenic. Americanul John Scofield, Enrico Rava-Tomasz Stanko Quintet şi suedezii de la Tonbruket sunt primele trei prezenţe anunţate în line-up-ul acestei ediţii. Biletul pentru o zi costă  85 de lei, iar abonamentul pentru 4 zile 300 de lei. 

S-a deschis primul cinematograf de realitate virtuală din România

simeon stalpnicul png

Primul cinematograf VR din România, care va rula în exclusivitate doar filme de realitate virtuală, a fost inaugurat la Veranda Mall din Bucureşti. Aici poţi avea parte de experienţe unice timp de 30 de minute, aceasta fiind, de altfel, durata recomandată pentru astfel de filme. Poţi alege dintr-un portofoliu de 17 producţii grupate în patru pachete tematice: documentare, comedii, călătorii şi SF. Scaunele au o mobilitate de 360 de grade, sala de cinema are o capacitate de 15 locuri, iar cei care o ocupă pot urmări filme diferite în acelaşi timp. 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net