A început Black Friday de România

Ultima actualizare:

”Am așteptat toată noaptea să se deschidă magazinul”. Stelian a trecut vineri printre primii pragul unui mare magazin de electrocasnice din Capitală în speranța că Black Friday îi va aduce televizorul după care tânjește de luni de zile. Alături de el, alți câțiva bucureșteni scotocesc raioanele și rafturile doar-doar vor face chilipirul mult așteptat.

Deși responsabilii magazinului situat în zona Obor din Capitală s-au pregătit pentru ce este mai rău, afluența de clienți nu este extraordinară. Unii clienți sunt chiar dezamăgiți pentru că așteptau reduceri mult mai mari. ”Vroiam televizorul ăsta dar reducerea este de doar 100 de lei. Nu pot să plătesc 1200 de lei sub nici o formă. Mă uit la el și plec”spune dezamăgită Nica Malanca.

”Astea nu sunt reduceri, sunt glume”

După ce a umblat printre rafturi preț de 10 minute, Stelian s-a hotărât și a pus ochii pe un televizor Sony care costa 26.800 iar acum este redus cu 800 de lei. ”Așa reducere mai zic și eu! A meritat să mă scol așa dimineață”, se bucură ca un copil clientul. Dacă amatorii de televizoare și electrocasnice bune și ieftine se declară mulțumiți, cei care doreau să achiziționeze telefoane de fițe cu puțini bani sunt cei mai supărați. ”Astea nu sunt reduceri, sunt glume”, protestează în timp ce iese din magazin Cornel. ”Pentru noi Black Friday este cel mai important eveniment din întregul an iar reducerile cel puțin la electrocasnice sunt duble decât în mod obișnuit. Ajung și la 80 la sută.  Avem televizoare de la 1.999 de lei, electrocasnice mari de la 4.999 de lei. Pentru a face față am suplimentat numărul caselor și am ușurat sistemul de facturare”ne-a declarat George Mateescu reprezentantul retailerului Flanco.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net