Începe Summer Well Festival

A şaptea ediţie Summer Well Festival, cel mai important festival de muzică alternativă din România, va avea loc weekendul viitor, pe 12 şi 13 august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea.

Vor urca pe scenă Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, Metronomy, The Kills, Nothing but Thieves, Honne of Wonder şi Roosevelt. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porţile festivalului se vor deschide în fiecare zi de la ora 15.00, anunţă infomusic.ro. Organizatorii atrag atenţia că nu veţi putea intra cu mâncare, băutură, aparate foto profesionale, umbrele, artificii sau aparate de înregistrare audio-video. Biletul pentru o zi costă 175 lei, plus 6% taxe, iar pentru două zile 340,2 lei.

Amadeus are concert la Oradea

Vineri, 11 august, artişti celebri se adună să inaugureze Armonia Venue, o sală de evenimente din Oradea. Pe scenă vor urca fetele de la Amadeus, dar şi Horia Brenciu, Călin Geambaşu Band, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Participanţii se vor delecta cu un meniu deosebit format din 5 feluri de mâncare, iar pentru toată distracţia trebuie să scoată din buzunar 200 de lei. Organizatorii anunţă că întreaga sumă încasată din vânzarea biletelor va fi donată în scop umanitar, aflăm de pe vinsieu.ro.

Festival de salsa în Vama Veche

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine”, Wilmark, alături de Asociaţia Română de Dans, pun în scenă cel mai mare spectacol latino din România, la Vama Veche. Aici se va organiza cea de-a XIII-a ediţie a festivalului Romania Salsa Week unde, în perioada 7-13 august, participanţii vor trăi adevărata muzică latino, prin lecţii de dans, show-uri demonstrative susţinute de către dansatori profesionişti. Potrivit myticket.ro, festivalul, supranumit „vacanţa salsiştilor”, este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică şi dansuri latino-americane din ţară şi din străinătate. Intrarea costă 50 de lei în zilele de luni şi marţi, 70 de lei miercuri, 100 de lei joi şi peste 355,5 lei în weekend.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1