Începe Salonul Auto București. Care sunt noutățile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mașini de ultimă generație, bolizi de circuit sau vehicule electrice, tot ce înseamnă automobilism în România ajunge în acest weekend în Capitală. Între 4 și 12 noiembrie, în pavilionul central de la Romexpo se va desfășura a XV-a ediție a Salonului Auto București și Accesorii.

Cel mai așteptat eveniment auto al anului își va deschide sâmbătă porțile pentru toți pasionații de motoare puternice, dar și pentru cei care vor să fie la curent cu ultimele noutăți din domeniul automobilistic. Nu de alta, dar la SAB & Accesorii 2017 vor fi prezente bijuterii pe patru roți venite direct de la Frankfurt, premiere naționale și cele mai noi modele auto de la constructori precum Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo etc.

La standul Ţiriac Auto vor fi prezente nu mai puțin de 50 de maşini, mai ales că pentru aniversarea a 50 de ani de istorie AMG Ţiriac Auto își propune să adune la un loc cele mai dorite mașini dedicate circuitelor de viteză. Gama de modele speciale, Mercedes-AMG, va cuprinde versiunile A 45 AMG, C 43 AMG, CLA 45 AMG, E 63 AMG S dar și modelul AMG 43 GLE Coupe și AMG GT.

Țiriac Collection vine cu cinci exponate de excepție: Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition din 2009, DeLorean DMC-12 din 1981, Ford Mustang Shelby GT 500 din 1969, Messerschmitt KR 200 din 1962 și Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon din 1937.

Acestea pot fi admirate și de pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicații ce poate fi descărcată gratuity de la adresa http://app.tiriaccollection.ro/. Aceasta este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android și permite explorarea la 360 de grade a exponatelor Țiriac Collection, atât la exterior, cât și în interior, în cazul celor mai relevante modele.

Printre premierele şi modele expuse în standul Ţiriac Auto se numără noul SUV Kona, adus în premieră şi exclusivitate naţională, noul Model Jaguar E-Pace prezentat în avanpremieră națională, doar pe 4 și 5 noiembrie, dar și noul Land Rover Velar.

Nu vor lipsi vehiculele electrice, fie că vorbim de supercaruri puternice, fie de biciclete și trotinete pentru oraș. Autoklass, spre exemplu, aduce la Salonul Auto Bucureşti smart Electric Drive, care are o autonomie de până la 160 Km la o singură încărcare și se mândrește cu 0 emisii de noxe.

Salonul Auto București și Accesorii va fi deschis publicului între 4 și 11 noiembrie între orele 10.00 și 20.00, iar pe 12 noiembrie – între 10.00 și 18.00. Prețul unui bilet este 30 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net