Începe campionatul de joacă pentru copii și părinți: Zurlandia

Ultima actualizare:

    Mirela Retegan a înființat Gașca Zurli anum 10 ani și de atunci organizează nu doar spectacole pentru cei mici, ci și campanii umanitarefoto: Gașca Zurli
Mirela Retegan a înființat Gașca Zurli anum 10 ani și de atunci organizează nu doar spectacole pentru cei mici, ci și campanii umanitarefoto: Gașca Zurli

Timp de două zile, în acest weekend, cea mai iubită gașcă pentru copii organizează un maraton al distracției pe Domeniului Știrbey din Buftea: Festivalul Familiei Zurlandia, aflat la a doua ediție. Participanții au asigurat nu doar un program divers cu jocuri, muzică și concursuri, ci și posibilitatea de a intra în cartea Recordurilor, alături de Gașca Zurli.

Pe cei 80 de mii de metri pătrați ai Domeniului Știrbey vor fi create special pentru cei mici nouă lumi. În Casa Poveștilor, copiii se pot întâlni cu personajele din Gașca Zurli, vor putea face poze cu ele, dar vor avea și posibilitatea de a urca pe scenă și a cânta, pe o scenă special amplasată pentru ei. În Țara Mâncăcioșilor, Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul lui, vă așteaptă de dimineața și până seara cu provocări culinare și concursuri fel de fel. În lumea ZurliShow, Gașca Zurli va prezenta două spectacole, sâmbătă, de la 19.30, și duminică, de la 20.00, pe scena principală. Pe terenul de joacă Zdrăngănel și Clopoțel au pregătit jocuri și provocări. Tot aici, Tanti Prezentatoarea va particpa la cursa de alergat în saci, iar sâmbătă, de la 19.00, în fața scenei principale, toată lumea poate participa la joaca Rempompi, pentru a intra în Cartea Recordurilor.

Cea de-a cincea lume creată în Zurlandia poartă numele Ținutul Magic. Aici, cei mici pot întâlni magicieni, prințese-licurici cu baghete fermecate, iluzioniști și personaje fantastice! Zâna Bună și-a adus ajutoare de nădejde, pentru că ea însăși va guverna scena de magie, iar Teo Magic Show își prezintă sectacolele care l-au consacrat deja. Cea de-a șasea lume poartă numele Școala de Vacanță și este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, ghidați de simpaticul Truli și invitații săi, iar prietenii de la Fun Science vin cu ateliere distractive și educative.

Va fi prezent și îndrăgitul „Magician” Marian Râlea


    „Magicianul” Marian Râlea este gazdă la Teatrul Copiilor din Zurlandiafoto: zurli.ro
„Magicianul” Marian Râlea este gazdă la Teatrul Copiilor din Zurlandiafoto: zurli.ro

Teatrul Copiilor este ce-a de-a șaptea lume din Zurlandia, este locul unde trupe celebre de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară – Teatrul Momolino, Teatrul de Păpuși Bi Ba Bo, Abdracadabra –, deschid pofta celor mici pentru scenă! „Magicianul” Marian Râlea, cel mai iubit magician din România, este amfitrionul acestei zone, secondat de Vrăjimăturica și Clopoțel.

Tot în Zurlandia a fost organizată și o Lume specială pentru toate Mamele, dar și una dedicată lui Mulțumesc, unde copiii învață să dăruiască, să fie generoși, să își ajute semenii, să fie mai buni. Aici, supereroul Mulțumesc îi va conduce pe cei mici într-o călătorie de neuitat, iar părinții pot face donații copiilor mai puțin norocoși și pot participa la activitățile pregătite de fundații precum Jeans4Dreams, HOSPICE Casa Sperantei și nu numai.

Evenimentul începe sâmbătă, 16 iunie, de la 10.00, cu Parada Baloanelor de Săpun, și se închide abia duminică seară, cu ultimul show Gașca Zurli din această vară. Programul integral este publicat pe site-ul Zurlandia. Biletele costă 50 de lei de persoană (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces liber), asigură intrarea în ambele zile și pot fi achiziționate pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și în magazinele Germanos. Accesul minorilor în cadrul festivalului este posibil doar dacă aceștia vin insotiti de minimum un părinte.

„Festivalul Familiei Zurlandia înseamnă două zile de joacă în familie! Ne propunem să construim o lume mai frumoasă, mai curată pentru copiii din România, venind în întâmpinarea lor cu activități menite să îi învețe pe cei mici lucrurile serioase, prin joacă. În Zurlandia, joaca în familie, libertatea, generozitatea, dragostea și bucuria vor face legea timp de două zile”, explică Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli.

Cum se ajunge în Zurlandia

Se va putea ajunge la Zurlandia prin intermediul unei linii dedicate de autobuze care vor lega Stația Laromet (Laminorului) cu Domeniul Știrbey. Autobuzele vor circula sâmbătă, 16 iunie, și duminică, 17 iunie, începând cu ora 09.30. Ultimul autobuz pleacă la ora 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute, cu aproximație. Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute. Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești. Aici aveți conexiune cu Metroul Bucuresti (M4) - stația Laminorului, cu Autobuzele 112 și 697 dinspre București, precum și cu linia 460B către Buftea.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net