Incendiul din "Colectiv", subiectul unei cărţi

colectiv.jpg

colectiv carte tineri online marturii
Mărturiile a cinci tineri care au scăpat din infernul "Colectiv" pot fi citite online
foto: Click!

Mărturiile a cinci tineri care au trecut prin experienţa "Colectiv" se regăsesc într-o carte, care deocamdată poate fi citită doar on-line. “Colectiv. Ce (ni) s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie” este demersul unor martori care încearcă să explice tragedia din club, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, iar peste o sută au suferit răni grave.

Destinele tinerilor aflaţi în clubul "Colectiv" s-au schimbat în doar câteva minute. Demersul este o reconstituire a nopții fatidice, bazată pe o documentare serioasă și pe poveştilr unora dintre cei care au trăit din plin coșmarul Colectiv. Cartea nu a ajuns la varianta finală, iar până la publicare ar putea aduna sute de file. Pentru moment, povestea Colectiv poate fi citită online aici, iar autorii așteaptă noi mărturii, care să completeze acest demers editorial început de ei.

Loading...
 
 

Citește și

 • club colectiv foc incendiu

  Nu va uita niciodată seara de 30 octombrie din clubul "Colectiv", însă nici eforturile medicilor din Israel care l-au ajutat practic să se nască a două oară. Cristian Matei, editorul site-ului ştirile Pro Tv, a scăpat din infern şi este gata să se întoarcă acasă. Bandajat la cap şi la braţe, tânărul a găsit putere să zâmbească la gândul că în curând îşi va strânge din nou cei doi copii la piept.

 • concert goodbye to gravity colectiv

  Tragedia de la "Colectiv" răscoleşte sufletele familiilor îndoliate şi ale victimelor. La aproape două luni de la incendiu, noi imagini din seara concertului au fost făcute publice de un fotograf, care a reuşit să scape din infern. Miluţă Flueraş a publicat o serie de poze din clubul groazei.

 • colectiv bucuresti

  Vineri (30 octombrie) un incendiu imens a izbucnit în clubul Colectiv din București, în urma căruia nu mai puțin de 27 de persoane au murit, iar peste 140 au fost rănite. Totul a început cu un concert la care au participat câteva sute de persoane.

 • klaus iohannis club colectiv

  Sâmbătă dimineață (31 octombrie), șeful statului i-a vizitat pe răniții internați la Spitalul Floreasca și a vorbit cu aceștia. A avut loc și o întâlnire cu Gabriel Oprea și Raed Arafat. După aceea, Klaus Iohannis s-a dus la locul tragediei. Ajuns la Club Colectiv, președintele a ținut un moment de reculegere pentru cei 27 de tineri care și-au pierdut viața în urma incendiului de vineri seară (30 octombrie).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1