Incendiu puternic în municipiul Bârlad. ISU Vaslui intervine cu mai multe autospeciale

incendiu-barlad.jpg

Incendiul a afectat mai multe gospodării și anexele acestora
Foto: ISU Vaslui
Citeste tot despre: 

Un incendiu puternic a cuprins, duminică după-amiază, şase locuinţe şi anexe ale acestora din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Trei persoane au suferit atacuri de panică, primind îngrijiri medicale, iar în total sunt afectate 18 persoane. Intervenţia pompierilor este dificilă întrucât casele sunt aproape lipite, urmând ca echipaje de pompieri din judeţele Galaţi şi Bacău să vină în ajutor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a anunţat că intervine cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autospeciale multifuncţionale, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la mai multe locuinţe din municipiul Bârlad, în cartierul Deal, pe strada Crângului.

Incendiu puternic la şase locuinţe, în municipiul Bârlad

„În acest moment, incendiul se manifestă la nivelul a şase locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti. Există pericolul de propagare a incendiului.
În sprijinul pompierilor, a venit şi SPSU din cadrul SC Rulmenţi SA Bârlad. De asemenea, în sprijinul pompierilor vasluieni vor veni şi două autospeciale de stingere cu apă din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Galaţi şi Bacău", a transmis ISU Vaslui.

Conform ISU Vaslui, trei persoane au suferit atacuri de panică şi au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Sunt afectate 18 persoane, într-una din case locuind mai multe familii, informează news.ro.
 
„Incendiul se manifestă cu violenţă şi este foarte greu de lichidat din cauza faptului că, în acea zonă, casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodăreşti. Acţiunea este condusă de colonel Niculae Tătaru, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii dede Urgenţă "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui", au menţionat reprezentanţii ISU.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1