Incendiu puternic în municipiul Bârlad. ISU Vaslui intervine cu mai multe autospeciale

Ultima actualizare:

    Incendiul a afectat mai multe gospodării și anexele acestoraFoto: ISU Vaslui
Incendiul a afectat mai multe gospodării și anexele acestoraFoto: ISU Vaslui

Un incendiu puternic a cuprins, duminică după-amiază, şase locuinţe şi anexe ale acestora din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Trei persoane au suferit atacuri de panică, primind îngrijiri medicale, iar în total sunt afectate 18 persoane. Intervenţia pompierilor este dificilă întrucât casele sunt aproape lipite, urmând ca echipaje de pompieri din judeţele Galaţi şi Bacău să vină în ajutor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a anunţat că intervine cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autospeciale multifuncţionale, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la mai multe locuinţe din municipiul Bârlad, în cartierul Deal, pe strada Crângului.

Incendiu puternic la şase locuinţe, în municipiul Bârlad

„În acest moment, incendiul se manifestă la nivelul a şase locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti. Există pericolul de propagare a incendiului.În sprijinul pompierilor, a venit şi SPSU din cadrul SC Rulmenţi SA Bârlad. De asemenea, în sprijinul pompierilor vasluieni vor veni şi două autospeciale de stingere cu apă din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Galaţi şi Bacău", a transmis ISU Vaslui.

Conform ISU Vaslui, trei persoane au suferit atacuri de panică şi au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Sunt afectate 18 persoane, într-una din case locuind mai multe familii, informează news.ro.

 „Incendiul se manifestă cu violenţă şi este foarte greu de lichidat din cauza faptului că, în acea zonă, casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodăreşti. Acţiunea este condusă de colonel Niculae Tătaru, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii dede Urgenţă "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui", au menţionat reprezentanţii ISU.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net